Beşiktaş’ın uzun süredir gündeminde olan deneyimli orta saha için yaz transfer döneminde hamle yapması bekleniyor.
Süper Lig'de ve Türkiye Kupası'nda mücadelesini sürdüren Beşiktaş, sezonu olabilecek en iyi şekilde bitirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Teknik heyet gemiyi limana yanaştırmaya çalışırken bir yandan da yönetim kurulu gelecek sezonun transfer gündemini oluşturmaya çalışıyor.
Beşiktaş, yaklaşık olarak son 3 transfer döneminde Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund’un formasını giyen Salih Özcan’ı kadrosuna katmak istiyordu. Konuyla ilgili olarak Siyah-Beyazlılar adına sevindirici bir gelişme yaşandı. Sarı-Siyahlılar, milli futbolcu ile yolların sezon sonunda ayrılacağını resmen açıkladı.
Alman kulübü tarafından yapılan duyuruda, orta saha oyuncusuyla karşılıklı anlaşmaya varıldığı ve sözleşmenin tamamlanmasının ardından tarafların ayrılık kararı aldığı belirtildi. Dortmund ekibi, dört sezon boyunca takımda forma giyen Salih Özcan’a katkılarından dolayı teşekkür etti.
Transfer dönemi açılır açılmaz...
Yaşanan bu gelişmelerin ardından Beşiktaş Yönetimi’nin, yaz transfer döneminde 28 yaşındaki oyuncuyu renklerine bağlamak adına girişim yapacağı öğrenildi. Kara Kartal’ın işi ise bu kez çok daha kolay olacak. Milli futbolcunun, bonservisinin elinde olacak olması yönetimin elini güçlendirmiş durumda. Ancak Siyah-Beyazlılar, işini şansa bırakmak istemiyor. Yaz transfer penceresinin açılmasıyla birlikte deneyimli futbolcuya imza attırılması hedefleniyor.
Fanatik
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (26)
2m fazla etme Bir salih gidip yenisi gelecek çok abartmayalım
Ben alınması taraftarı değilim düz topçu daha atletik futbolun iki yönünü oynayan oyunculara yönelmek lazım.
Gelmesini isterim ama 2 kuruş için karaktersiz ilk cidden yapıyorsa kalsin
Bizim Salih Uçan dan daha iyidir gelsin oynasın bence yerli oyuncu sonuçta milli olmuş belli bir kalitesi var
Bu adam iyi olsa gönderirmi Dortmund?? Bunun gibi topcu her hali saha macinda 2-3 tane var. Almayin sakin
@Isvicreli Kartal sen kendini Dortmund'la eşit mi görüyorsun dümbelek?
Umarım bu da Kerem Demirbay, Kaan Ayhan, Mert Müldür işine dönmez. Senelerce uğraştık, sonra rakip takım forması ile seyrettik. Salih Özcan iyi bir merkez orta saha, sadece sıkı bir yaz kampı geçirmesi lazım.
BEN ALMAM. Paragöz. Hangisi değilki diyeceksiniz. Daha anlaşma sağlandı filan dediler. Hemen ben Orkun parası isterim şunu isterim bunu isterim. Yürü git deyince. Sustu. Pustu. Bence bu iş artık olmaz. OLMAMALI. Altın kaplama olsa nanay.
İmza bedeli almadan. Uygun bir yıllık ücrete geliyorsa gelsin. Masa da para konuşulursa hemen kalkın o masadan ...
Bunun işi bitmiş. Peşinden koşup durmayın. Avrupa'da bu gibi ne genç Türk oyuncular var
Salih özcanda ikinci bir cengiz vakası olur.çünkü salihin futbol hayatı bitik
Salih ozcan form durumuna bakarak alın malum futbolu kafasinda bitirmis adm artık görmek istmiyoruz sabah kaçta tesislere gidiyor kaç saat idman yapıyor yarıda bırakıp kaciyormu kacmiyormu? Gibi bunlara bakın ilk gelip son gidenlerden use Bide sakatlık problemi yoksa Ayric çokta para ustemicekse elimizdeki salihten kat be kat iyi
İnnâ fettanâ leke fethan mubînâ. Allah'ım; başarmak istediğim şeyleri başarmayı bana nasip eyle. -Beşiktaşın Orkun Kökçüden sonra ikinci kaptan olarak Salih Özcanı kesinlikle transfer etmeliki dualarımız gerçekleşmesi için.
Akşam mert gunok un kaleciligini izlediniz mi adam a şut çekiyorlar kütürüm gibi bakıyor. Nasıl bir torpili var hep merak ettim
Bırak ın elalemin salihini de kendi salihinizi gönderin.
Bırakın şunun peşinden koşmayı adam devre arası para şartını koyup senin yüz üstü bırakmadı mı bırakın nereye giderse gitsin biz kartal kayradan razıyız ona şans verin bundan daha iyidir
Öyle yüksek maaş istemiyecekse gelsin, imza parası falan da olmaz zaten 1+ 2 yıllık gibi sözleşme yapmak çok daha doğru olur.
yani salih olur yeni cengiz olur 3 sene söğüşler gider!! yapmayın!!
Yerli futbolcu ağırdan alıyorsa, ısrarcı olmayacaksın.
Bu graf geldi hani ne yaptı Sergen aldı sazı eline kovdu rafa silvayi evine
@Babakartal31 avrupali doyoruz ama en sonunda onlarda insan ve zaafiyetleri var, zaten olmasa ortama ayak uyduramiyorlar. Bakti ulke spor sisteminde disiplin yok, ciddi planlama yok, bilimsel sistem yok, anı kurtarmaca var ohh be demistir dunya incisi sehir de emekliligini yasiyor hem de guzel paralara
Valla fazla para vermeyin en fazla 2 milyon işine geliyorsa. 1 senedir doğru düzgün maça çıktığı bile yok