Beşiktaş’ın Bosna Hersekli yıldızı Miralem Pjanic, Antalya kampında hedefleri ve geleceğiyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Aspor’a konuşan yetenekli futbolcu, “Beşiktaş’ta çok mutluyum. Kendimi iyi hissediyorum. Şampiyon bir takıma transfer oldum. Lig daha bitmedi. İkinci yarıda daha iyi olacağız” diye konuştu.

Pjanic, kariyerine Beşiktaş’ta devam edebileceğini bildirdi. Tecrübeli oyuncu, “Türkiye gibi muhteşem bir ülkede, Beşiktaş için oynamak çok güzel. Buraya 1 senelik geldim ama sezon sonunda ne olacağına bakacağız. Ailem de ben de burada olmaktan mutluyuz. Barcelona ile 2 yıllık daha sözleşmem var. Buradaki sözleşmem 1 senelik olduğu için sezon sonu Barcelona’ya dönmem gerekecek. Gelecekte ne olacağını konuşmak için ise erken. Ancak yaşadıklarımı göz önüne alırsam ve iş, kalmak ya da kalmamak boyutuna gelirse ben Beşiktaş’ta kalmak isterim” dedi.

Siyah-beyazlı futbolcu, Turkcell Süper Kupa’nın ardından Ziraat Türkiye Kupası’nı da kazanmak istediklerini ifade etti. Pjanic, “Süper Kupa maçında biraz gergindim, elimden geleni yaptım. Kupayla eve dönmek istiyorduk ve bunu hak ettik. Juventus’ta neredeyse her sene kupa kazandım, burada da kupa kazanmak güzeldi. Türkiye Kupası’nı da kazanmak istiyoruz” yorumunu yaptı.

Pjanic’in ‘en’leri:

En şık giyinen: Fabrice Nsakala.
En kötü giyinen: Serdar Saatçı.
En komik: Domagoj Vida.
En sessiz: Kenan Karaman.
En fazla konuşan: Domagoj Vida.
En fazla yemek yiyen: Montero.
Birlikte oynadığı en yetenekli futbolcular: Messi, Ronaldo ve Totti’yle oynadım. Bunlardan daha fazla yetenekli kim olabilir ki?