Süper Lig devlerinden Beşiktaş'ta UEFA Şampiyonlar Ligi'ne veda edilmesinin ardından gözler devre arası transfer dönemine çevrildi. Siyah-beyazlılarda, Cyle Larin'in yeni sözleşme teklifine olumlu geri dönüş yapmaması üzerine Ocak ayında takıma bir golcü oyuncu takviyesi yapılması kararlaştırıldı.

ALEKSANDAR MITROVIC GÜNDEME GELDİ 
Beşiktaş'ın devre arası transfer döneminde kadrosuna katmak istediği oyuncunun Aleksandar Mitrovic olduğu ortaya çıkarken, siyah-beyazlıların gündemine gelen tecrübeli oyuncunun Teknik Direktör Sergen Yalçın tarafından çok beğenildiği ifade edildi.

RONALDO'YU YIKMIŞTI 
2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grubu'nun son maçında Portekiz ve Sırbistan'ın karşı karşıya geldiği karşılaşmanın son dakikasında Aleksandar Mitrovic sahneye çıkmıştı. Sırp golcü fileleri havalandırmış ve daha sonra Ronaldolu Portekiz'in Dünya Kupası biletini elinden almıştı. Cristiano Ronaldo'nun da formasını giydiği Portekiz, 2022 Dünya Kupası'na katılmak için A Milli Futbol Takımımız ile karşı karşıya gelecek.

İTALYAN BASINI DUYURDU 
Beşiktaş'ın transfer gündeminde olan Aleksandar Mitrovic'e Juventus'un ilgisini İtalyan basını duyurdu. Tuttosport'un haberine göre; Serie A devi Juventus, Sırp golcüyü kadrosuna katmak için girişimlerine başladı.

SEZONA MÜTHİŞ BAŞLADI 
İngiltere Championship ekibi Fulham'da forma giyen Aleksandar Mitrovic sezona formda başladı. 27 yaşındaki santrafor bu sezon 19 resmi maçta şans buldu. Tecrübeli oyuncu bu karşılaşmalarda 21 kez rakip fileleri havalandırdı. Aleksandar Mitrovic aynı zamanda 5 asist yaptı.

SÖZLEŞMESİ 2026'DA BİTECEK 
Fulham'da bu sezona damga vuran Aleksandar Mitrovic'in sözleşmesi 2026'da sona erecek. Kulübünde 5 yıl daha kontratı bulunan tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri 18 milyon euro olarak gösteriliyor.

SIRBİSTAN'IN VAZGEÇİLMEZİ 
27 yaşındaki santrafor ülkesinin formasını da oldukça sık giyiyor. 69 kez Sırbistan Milli Takımı'na davet edilen Aleksandar Mitrovic bu karşılaşmalarda 44 kez gol sevinci yaşadı.

BONSERVİSİNE 48 MİLYON EURO 
Partizan U-17 Takımı'nda profesyonel olan Aleksandar Mitrovic daha sonra Teleoptik, Anderlecht, Newcastle United ve Fulham formaları giydi. 27 yaşındaki futbolcunun bonservisine şu ana kadar 48 milyon 800 bin euro ödendi.

Kaynak: Milliyet
 

Beşiktaş'tan son dakika, transfer ve özel haberler için  Duhuliye.com mobil  uygulamalarını indirin

IOS uygulamamızı indirmek için tıkla 
Android uygulamamızı indirmek için tıkla