Beşiktaşlı Emirhan Topçu ve İlhan Fakılı’nın maç kadrosuna alınmamasının ardından eski milli futbolcu Recep Çetin de sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.
“MİLLİ TAKIM FORMDA ADAMIN YERİDİR”
Recep Çetin, milli takım tercihlerinde oyuncuların güncel performanslarının dikkate alınması gerektiğini belirterek Montella’yı eleştirdi.
Recep Çetin: “Milli takım formda adamın yeridir; geleceği kuracaksan da güvendiğin genci hazırlarsın. Oynamayan veya yeterli performans gösteremeyen isimlerde ısrar etmenin bir mantığı yok. Dünya Kupası'ndaki hayal kırıklığından sonra, Montella aynı oyuncu takıntısına devam ediyor.”
EMİRHAN VE İLHAN KADRODA YOK
Montella’nın İtalya karşılaşması için yaptığı tercihte Beşiktaşlı Emirhan Topçu ve İlhan Fakılı maç kadrosunda yer almadı. Her iki futbolcu da 18 Eylül’de açıklanan A Milli Takım aday kadrosuna davet edilmişti.
Bu kararın ardından özellikle oyuncuların kulüplerinde aldıkları süreler sosyal medyada gündeme geldi.
932 DAKİKAYA KARŞI 33 DAKİKA
Emirhan Topçu ve İlhan Fakılı bu sezon toplam 932 dakika sahada kalırken, Montella’nın İtalya karşılaşmasının maç kadrosunda tercih ettiği Samet Akaydın’ın 33 dakika forma giymiş olması tepkileri beraberinde getirdi.
Düzenli forma giyen iki Beşiktaşlı futbolcunun kadro dışında kalmasına karşın sınırlı süre alan Samet Akaydın’ın tercih edilmesi, sosyal medyada çok sayıda futbolsever tarafından eleştirildi.
A Milli Takım, UEFA Uluslar A Ligi 1. Grup’taki İtalya karşılaşmasını bu akşam saat 21.45’te Bursa’da oynayacak.
duhuliye.com
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026