İşte Montero'nun sözleri...

"HER SEZON KAZANMAK ZORUNDA"

Geçen sezon daha iyi olamazdı. 2 kupa kazandık ve kötü seriyi kırdık. Beşiktaş, diğer büyükler gibi, her sezon kazanmak zorunda ve biz bu sezon da aynı başarıyı tekrarlamak istiyoruz.

"GODIN VE SAVIC'TEN ÖĞRENDİM"

Atletico Madrid'den ayrılmak zordu, ben Atleti'de büyüdüm, Simeone ile ilk maçıma çıktım, bunu hiçbir zaman unutmam. Simeone en iyilerden biri ve onunla çalışmak büyük bir gurur. Godin ve Savic, benim gelişimime büyük katkıda bulundu. Şimdi İstanbul'da rahatım ve ilerleme sağlama konusunda heyecanlıyım, geçen sezonun kupalarını tekrar kazandırmak istiyorum.

"BU KADAR GOLÜ BEKLEMİYORDUM"

Bu kadar çok gol atmayı beklemiyordum, böyle bir planım da yoktu. Haaland ile karşılaşmak kolay olmadı ancak Dortmund'a karşı gol atmak enerji verdi. Tüm kalbimle kafa vuruşu yaptım ve top ağlara gitti.

"TÜRKİYE FİZİKSEL, GÜCE DAYALI"

Türkiye, İspanya'dan farklı. Daha fiziksel ve daha güce dayalı. La Liga'dan geldikten sonra alışmak için süre gerekti. Çok iyi takımlar var ve rekabet seviyesi inanılmaz.

"PJANIC BANA ÖĞRETİYOR"

Pjanic iyi bir insan ve takım arkadaşı. Barcelona'da oynadığı için İspanyolca da biliyor. Onunla konuşuyoruz, bana çok fazla takviye veriyor. Bize önemli derecede kalite kattı, o bir Şampiyonlar Ligi futbolcusu. Kariyeri ve oynadığı kulüpler de bunu kanıtlıyor.

"İKİ ÇOK İYİ STOPER VAR"

Takımda iki tane çok iyi stoper var, ben de onlardan bir şeyler öğreniyorum ancak aynı zamanda mümkün olduğu kadar oynamak ve gelişimimi sürdürmek istiyorum.

Sporx