Beşiktaş altyapısında geçmişte büyük beklentilere rağmen hayal kırıklığına neden olan Muhammed Demirci, verdiği röportajda çarpıcı ifadeler kullandı. İşte eski siyah beyazlı oyuncunun sözleri: 

SCHUSTER İNANAMADI 

Atletico Madrid maçı için İspanya'ya gittik. Hocamız Carvalhal. Schuster idmana ziyarete geldi, beni gördü ve "Sen nasıl hala oynamıyorsun. Seni oynatmıyorlar mı?" dedi. Beni kampa ilk götürdüklerinde 14-15 yaşındayım. 2 yıl aradan sonra böyle bir konuşma geçti aramızda. 

EMİRHAN...
Galatasaray maçında 2-1 gerideyken direğe vurduğum top gol olsa, kariyerim bambaşka yerlere gidebilirdi. Beklenti çok fazlaydı. Standart biri gibi oynamama imkan yoktu. Birinden 1 isteniyorsa, benden 5 isteniyordu. Benim Emirhan'a öneri verebilecek bir kariyerim olmadı. Çevrelerinde çok insan olduğunu düşünüyorum. Bizim o dönemde böyle bir imkan yoktu. Çevresinde ona yarar sağlayan insanlar olsun.

ŞENOL GÜNEŞ DÖNEMİ ŞANS BULAMADIM
Şenol Güneş döneminde şans bulamadım. Kiralık gittiğim Gaziantep'te maliyetim yüksek olduğu için kadro dışı kaldım. Kabus gibiydi. Sonrasında Beşiktaş'a döndüm ve şans verilmedi. Bilic bana binlerce defa "Gitme" dedi. Şimdiki aklım olsa gitmezdim. Süreç iyi yönetilemedi. Kırgınlığım var.

Fanatik