Beşiktaş Asbaşkanı Murat Kılıç, Trabzonspor maçı sonrası açıklamalarda bulundu.
Beşiktaş Asbaşkanı Murat Kılıç: "VAR hakemine sesleniyoruz. Güç transferi olmayan bir yerde VAR hakemi kurallara göre hakemi çağıramaz. Sahadaki hakemin her türlü kararına saygılıydık. Geçtiğimiz haftalarda çağrılması gereken pozisyonlarda VAR çağırmıyor. Bizim oyunumuz iyi olduğunda hemen oyunu nasıl kıracaklarına çok güzel karar veriyorlar. Yabancı VAR konusunda ne kadar haklı olduğumuzu buradan görüyorsunuz. Beşiktaş'a yapılan haksızlıklara artık dur demenin zamanı geldi."
Beşiktaş Asbaşkanı Murat Kılıç: "Beşiktaş’a yapılan haksızlıklara dur demenin zamanı geldi. Biz ödeyeceğimiz bedeli ödedik. Beşiktaş ile uğraşmaktan vazgeçsinler. Sabrımızı zorlamasınlar. Bu şekilde hareket etmeye devam ederlerse biz de gerekeni yapacağız."
duhuliye.com
YORUMLAR (182)
Eeee herzaman olduğu gibi her yönetimde olduğu gibi yine trübüne oynadı ağam...
konu Beşiktaş olunca evet kurallar değişiyor başkasına var olan bize olmuyor ama dün akşam tam bir rezillik 10 kişide kalsan bu kadar mahkum oynayamazsın sen Beşiktaş sın yazıklar olsun hepinize
Gerekeni yap yönetim gerekeni. Sırf çene yapıyorsunuz her maç bizi doğruyorlar siz ancak maç sonu kınıyorsunuz. Hakemlere, federasyona ders vermek bu kadar zor olmasa gerek.
sınıyorlar işte hem de her hafta bu mu yani bütün bu olan biten karşısında verdiğimiz refleks, acizsiniz aciz, çocuk gibi rollenmeler hareketler falan, siz samsun başkanına dahi cevap verememiş her anlamda beceriksiz bir yönetimsiniz. büyükekşi olsa mesela size parmak sallamadan fazlasını yapardı.
murat kılıç in aciklamalarindan sonra federasyon tir tir titremistir. Bu kadar korkutmayin insanları:))
Sabrımızı sınamasınlar ne lan. Daha ne kadar sınav edecekler ve siz süklüm, büklüm oturacaksınız. Lan konuşmayın daha iyi. Ergen atarlanmasını bırakın artık. Beşiktaşlılar bir gürültü duymak istiyor!!!
"gerekeni yapacağız derken"! ne yapabilirsiniz, neler yapılabilir, aklıma zerre birşey gelmiyor, gelen varsa söylesin
tipe bak bir kere. seni kim ciddiye alir lan bebe. sen kimsin. baskan desen ortalıkta yok yine. en son ne zaman stad‘da mac izledi acaba
Bırakın artık sahte kabadayı duruşunu! Hala sabır! Ne bitmez sabırmış. Yıllardır aynı nakarat. İcraat yok.
sizin sabrınız mı yoksa bu taraftarın sabrı mı önce biter
Gaz almayı bırakın icrate geçin hep aynı terane sonuç aynı deegisen bireey yok sizdede değişen birşey yok sanki aynı filimi izliyoruz her maç sonu sabrımızı sinamayin yok bilmem ne yav ne sabır varmis sizde bizde öyle birşey kalamdi ayıp
Hadi oradan boş boş ahkam kesmeyin, her maçta Beşiktaş şamar oğlanına dönüyor daha neyin sabrı???
Ne sabırmış arkadaş taşmadı gitti! Bunun anlamı çıkalım mikrofona " Sabrımızı taşırmasınlar " diyelimde taraftarın gazını alalım demektir. Taşsın artık şu sabır diyecem ama milyarlarca borcun var taşırırlarmı sana bu iş mikrofona artislenmekle olmaz bir duyuru yaparsın binlerce taraftarı arkana alır gider TFF nin önünde protestonu yaparsın olur biter. Gerisi laga luga.
Sınıyorlar iste tehdit etmeyin yapın artık ne yapacaksanız
Ne sabırmış arkadaş bu çıkan aynı tekerlemeyi söylüyor.
hiç bişey yapamazsınız o kadar acizsiniz ki yazıklar olsun size
Ne sabırmış arkadaş taşmadı gitti! Bunun anlamı çıkalım mikrofona " Sabrımızı taşırmasınlar " diyelimde taraftarın gazını alalım demektir. Taşsın artık şu sabır diyecem ama milyarlarca borcun var taşırırlarmı sana bu iş mikrofona artislenmekle olmaz bir duyuru yaparsın binlerce taraftarı arkana alır gider TFF nin önünde protestonu yaparsın olur biter. Gerisi laga luga.
Hiç bir halt yemiyorsunuz ya onlar da görmek istiyor ne kadar sabrınız var diye yükleniyorlar işte bu olanlar hepsi meraktan!
hee sımıyorlar.. ne olacak... laf ola beri gele.. adamlar seni 12 maçın 3-4 tanesşnde soğramış.. liğde koptun artık... daha neyin sabrı..
gereği ne ? ne yapacaksın . boş belleş laflar
Kimse sizi takmıyor, laf ebeliğinden başka birşey yok.. bari susun Adam sansınlar..
gereken neymiş onu anlamadık, şu an gerekeni yapmıyorsunuz anlaşılan, herhalde istifa edip gitmektir
Murat kılıç basın açıkalamalarına sarhoş mu çıkıyor ? Yoksa konuşmayı mı bilmiyor ? Veya ikisi de mi ?
Hep aynı boş sözler sabrımızı sınamasınlar sabrımızı sınamasınlar Beşiktaş artık eyleme geçmek zorunda 3 Tane şerefsiz camianın kaderi ile oynuyor yeter artık
30 yıldır sınıyorlar 30 yılda toplasan 10 kere bu tarz açıklama yapılmış ve ardı yok sizi takan yok tehdit inizi ciddiye alan yok o yüzden bu kararlar çok rahat veriliyor maçlarda ya sabrınızın taştığını fiili olarak gösterin yada boş boş konuşmayın
Şampiyon olacak takim mi kurdunuz ki once bir kendinize bakin taraftarın gazını almaya calismayin kafa kafaya oynarsın yak yık ortalığı herkes arkanızda durur dumenden vs vs yakarız yikariz
LIG BITTI LIG...HALEN SABRIMIZI SINAMASINLAR DIYORSUNUZ!!!!MEDYA ONUNDE BOS KONUSMAYIN ARTIK ,FAALIYET GOSTERIN....HOCA AYRI PROBLEM YONETIM AYRI PROBLEM,OLAN YINE TARAFTARA OLUYOR....YAZIK....SERGEN EFENDI GECEN SEZON ATIP TUTUYORDU BU TAKIM 10 KISI ILE OYNAMAYI OGRENMELI DIYE,SUAN KENDISI TAKIMIN BASINDA BIRAK 10 KISI ILE MAC KAZANMAYI 11 KISI ILE DE MAC ALAMIYOR...
Sabrına tecavüz ettiler hala sabrımızı sınamasınlar diyor. Eee naparsın ; birşey yapacağınız yok bari boş konuşmayın
Hep aynı cümleler ,kelimeler ..Bir işe yaramadığını da görmüyorlar..
Ülke üç beş memleketçi feodal müteahhitin elinde oyuncak olmuş!Ahtapot gibiler!Bu saatten sonra Beşiktaş da bir başkası da halt edemez!Geçmiş olsun!
Taraftarin gazini alma aciklamalari bunlar hicbirsey yapacaginiz ya da yapabileceginiz yok
Adamlar camianin icinden gecti artik gerekeni yapsaniz mi acaba?
yani bu arkadaşın konuşmasını canlı dinledim, maalesef hitabeti kötü, cümlesi düşük falan. Daha iyi bir sözcü bulsunlar bir zahmet.
Başkan nerde Murat bey? Hani Gökhan'a, Taylan'a, Rıdvan'a, Jurasek'e milyonlarca euro veren futbol dehası! Başkan?
Tutmayın küçük enişteyiiiii gerekeni yapacakmış... Abi bir tane deli yok mu çıkıp bunları alenen tehdit edip sülale boyu küfürü basacak...
sabrı ne Sabri adam gibi elinizi masaya vurun ya federasyon resmen bizimle alay geçiyor ya Beşiktaş'ta bir adam yok mu ya korkmayın abi ya arkanızda 20 milyon Beşiktaş taraftarı var ya
Bu düzeni bireysel olarak en etkili bir şekilde protestom; liginize koyayım deyip yayın üyeliğimi iptal etmek oldu. Bay bay Digi bay bay tiyatro.
Kapatın bu kulübü bu taraftarla bu iş olmaz! Ya da çek takımı bu ligden, bu ipsiz sapsızlar zaten bi şekilde gider bir yere yamanırlar. Hakikaten başkan bi iki üç sene kafamızı dinleyelim. Bıktım bu ülkeden de liginden de. Hem bu arada altyapıyı eskisi gibi güçlendiriririz. Türkiye hariç hangi lig olursa olsun. En azından onurlu ve şerefli olur
Ikide bir sabrimizi zorlamasinlar, felan filan! Laf yapmayın! Biz ne yaoacaksak yapalim artik! Sabir mabir kalmadi! Sabir taşı değil, Beşiktaş’ız biz!!!!
Aman dikkate almayin su adami yahu .Serdar Adali bu adami bulmak icin cok mu aradi.Valla bugun izledigim MACIMIZDA moralim bozulmus tu aman bu adam cikip boyle TIRT konusunca sinirden gulmeye basladim
Adamlar size bakınca gtüyle gülüyor sizler yönetim olarak komik adamlarsınız bir ağırlığınız yok tff kulübler üzerinde varsa yüreğiniz seba gibi olun baca hakkı gibi olunda görelim
Allah aşkına Murat bey ne yapacaksınız?? Bu güne kadar ne yaptınız'da TFF ve MHK geri adım attı yazık ettiniz kulübe çekinmiyorlar daha beterine hazır olun
Sayın pek yetkili ve çok haşmetli yönetici, hadi diyelim ki sabrınızı zorledılar ne yapacaksınız? Lütfen bizlerle paylaşır mısınız?
@Arnavutoviç Kınarız, çok kınarız, şiddetli kınarız.
BİRDE UTANMADAN KONUŞABİLİYORLAR,YAHU NEYİN SABIRINI SINASINLAR ADAMLAR ALENEN SİZİ İNSAN YERİNE KOYMUYOR HALA ÇIKMIŞ NE DİYOR.YILLARDIR ŞAMAR OĞLANINA ÇEVİRDİLER KOSKOCA KULÜBÜ HALA ÇIKMIŞLAR YOK EFENDİM SABIRMIŞ SINAMASINLARMIŞ.ASAM GİBİ YÖNETİCİ OLSANIZ BUNLARI ZATEN YAPTIRMAZSINIZ.BU NE İLK NEDE SON OLACAK SİZLER GİBİ PISIRUK YÖNETİCİ BOZUNTULARI OLDUĞU SÜRECE...
@PAŞA'LI... Karşı taraf Karadeniz mafyası, Kritik yerler de adamları var daha ne yapsınlar.
Murat lafım sadece sana değil. Ya ne sabrı. Sabır mı kaldı? Taştı. Ne yapabildik? Hiç. Beşiktaş öyle ağır taştır falan da yemiyor. Adamlar Mart kedisi gibi hem üstümüzdeler hem bağırıyorlar. Bizim yapacağımız tek şey var. -bir zamanlar kızardım rahmetliye hakemi de yenmeliyiz dediğinde- hakemi de yenecek kadrolar kurmak. Ama iş burada ferasetli, basiretli, vizyonu geniş işi bilen yöneticilere düşüyor. Bizdeyse hırsız içerde kapı kilit tutmuyor. Haklıymış rahmetli rakibimiz değil diye düşünürdüm, asıl rakibimiz onlar mış. Hakemleri de yenebilecek kadro kurmalıyız.
Keşke bu kadar sert olmasaydınız çok korktular şimdi