Başkan Çebi, Adana Demirspor karşılaşması ve sonrasında yaşananlarla ilgili şöyle konuştu:"Adana'da onların tabiriyle güneşe kurşun sıkılan sıcakta, hazırlık maçı için takımımızı Adana'ya gönderdik. Aramızda ilişkilerimiz gayet iyiyken ne oldu da bu duruma gelindi? Beşiktaş kendilerine ne zarar verdi? Beşiktaş büyük lokmadır. Televizyon televizyon gezip çov yapıyorlar.

Sayın başkanla maç izliyorduk, önümüzde televizyonu kırması... Biz, orada misafiriz. Bu tepkiyi siz gösterirseniz, taraftarınız da bize ağza alınmayacak küfürler eder. Bu hareketler için büyük üzüntü duydum.

Sayın başkan işi şova dökmüştür. Maçtan önce başlayıp maçtan sonra da kanal kanal gezerek konuşması, bir şovsa yakışık almadı. Bir plansa veya bir gerekçesi varsa bunları bilmek istiyorum.

Nasıl oluyor da kalecimiz Ersin'in kafasına para atılıyor? Bunu hangi Adana Demirspor taraftarı yapıyor? Hangi mantıkla yapıyor? Sanki bir şey kurgulanmış.

FETÖ'den bahsediliyor. Böyle bilgileri varsa savcılığa başvurmasını bir Türk vatandaşı olarak istiyorum. Bunu çok önemsediğimi belirtmek istiyorum.

Sayın Murat Sancak’ı iddialarına ilişkin; elindeki tüm isimleri, kanıtlarıyla TFF ve devletimizin yetkili mercilerine iletmeye davet eder, bu iddialar hakkında gerekli tahkikatın yapılması için Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvuruda bulunduğumuzu kamuoyu bilgisine sunarız."