Feyyaz Uçar, F90 youtube kanalına konuştu.
Feyyaz Uçar'ın açıklamaları şu şekilde...
Feyyaz Uçar: '’Ya ben çıkıyorum bir şey söylüyorum, arkadaş diyor ki öyle bir şey var, aklıma takıldı mesela. ‘Musrati'yi savunan adam, adam değildir’’ diye bir laf var ya.
Kardeşim, Musrati kötü bir oyuncu değil ki. Senden Monaco'ya gitti, senden yine İtalya'ya gitti. İşin teknik tarafından... Trabzon maçında son dakika golü atıp sana kupayı aldırdı. Trabzon'a golü atıp sana kupayı aldırmış bir adam ya. Önce bir üslubuna dikkat et ya.
Ben bu takımın gol kralıyım ya.’’
duhuliye.com
YORUMLAR (31)
musratinin iyliğini kötüşüğünü boşver, kimsenin talip olmadığı dönemde ederinin 2 katı verip niye 11m€'ya aldınız?
@siyah beyaz iki katı olsa yine iyi, muçi ve musrati için avrupalı bir menejer bonservisleri görünce şaşırmış. klüpleri 2 şer m euro ya tamammış. transferlerde adalı açıkları bonservislerin büyük kısmı avrupada bazı fonlara yapılıyor klüplere değil. ve ödememe şansın yok.
Kayyum değilim ben çağrı heyetiyim)) Madem gol kralı ,BJK efsanesisin , BRAD Freidel denilen Hasan Arak ın komisyoncusu Amerikalı sana dışarı çık dediğinde gereğini yapacaktın. Dayılık orada lazımdı..Samet ile beraber soygunu seyrettiniz..bunları unutmadık..senden cengaver çıkmaz ..boşuna efelenme
Musrati ister iyi ister kötü olsun adamin üslubu musratiden daha kötü
Adı ne farkeder size herkes çöp hele takım puan vermesin istemezükten kaostan beslenen vampir gurubu istiyorsunuz takım kan ağlasın
Kral sen nedıgosun başkan ne dıyor.sen dıyosunkı mustatı iyi adam başkanda dıyordkı musratı ye toplamda 4-5 ödenmiş gerisi buhar olmus fonlarla cebellezi edilmiş savcılıkda iş artık dıyor sen gala kendı dersındesın bi düşün beşiktasın yakasından
Feyyaz hocam musrati çöp hiç kusura bakma, üç maçını çıplak gözle izlemiş biri olarak söylüyorum çöp, bize ittirmişler, böyle ağır orta sahalar Portekizde orta sıra takımlarında ortanın altındaki takimlara karşı iş yapar belki ama sert, dinamik liglerde musratinin esamesi okunmaz.
@Kerim Adamı benfica istedi 18 milyon teklif etti biz almadan bir kaç ay evvel senin benfica scoutlarından daha fazla biliyorsan seni isterler
Libya milli takımı toplam bonservis değeri 3,78 milyon euro. Sen gidip geçen sene Musrati'ye 11 milyon euro verirsen Musrati çok kötü topçu, hatta baya baya Beşiktaş tarihinin en büyük 3 kazığından biri. 2-3 milyon euroya alsaydın 600-700 bin euro maaş verseydin kimse Musrati konuşmazdı, hatta şu an hala takımda oynuyor olurdu. Şimdi susup oturun ve bu kulübü getirdiğiniz rezil hali izleyin çünkü seneye 30 milyonluk Orkun ve 15 milyonluk Abraham transferiyle Adalı ve ekibi sizi bile mumla arattıracak.
@iş bilen aynen çok haklısın. Orkun ve abraham da transfer edilirdi ama musrati örneğindeki gibi yedek olarak ve ödenen paraların 6 kat daha düşük maliyete alınacaksa. Vermiyorlarsa da almayacaksın. Ama muhabir eskileri yine birlik olup baskı kurdurup Orkun u saldırdılar. Başkan da baskı ile transfer yapmayacak.bajo eminim Orkun dan çok daha faydalı olurdu. Futbolcuların geçmişteki market değerlerine göre paralar ödenmemeli. Bunlar motor değil insan.motor olsa, kaliteli bir motora iyi bir bakımla ilk yıllardaki performansı alırsın. Ama insan faktörü gelince genelde olmaz.orkun ayrıca geçimsiz biri.çok Beşiktaşlı ve kulübünde mutsuz ama 1,7 m maaşı yerine bize 5 milyona geldi.saha en az 3 yıllık kontratı vardı.benfica bu paraları ne Orkun a verir ne de rafa ya.şu anki durumları ile eksikleri giderilmiş beşiktaş da ne tammy ne de Orkun ilk 11 oyuncusu değil.
Feyyaz sen bu işleri bırak da takım tel tel dökülürken o dernek senin bu dernek benim, koşup koşup açılışlara katılmanı, her kurdela tutana makas uzatmanı, orda burda mutlu mutlu verdiğin pozları bir anlat bakalım.
@Karakartal bütün dedikleriniz doğru, sadece Libya m. Tkm kadro değeri konusu hariç. Bütün Libya oyuncuları tırt olabilir ama bir tanesi 50 milyonluk bir oyuncu olabilir. Örnekleri de vardır. Ama musrati öyle bir oyuncu değil. Bence maaşı 1 milyon bile olmamalı. Monservisi de 3 milyonu geçmez. Zaten bonservisini en fazla 5 milyon olduğunu da öğrendik. Muçi de aynı. 22 milyon ödenmiş ama aslında 2 si 9 milyon bile değil.
Feyyaz ,trollere kafayı takarsan sağlığın bozulur değmez...Sen 3 sene bize şampiyonluk yaşattın...Biz senden razıyız kral...Kısmetsiz olman senin hatan değil...İyi niyetle yönetime girdin ama birşeyler döndü biz de anlamadık... Umarım birgün birileri anlatır...Umarım birgün hakettigin değeri bulursun...
@DOKTOR yönetime mi girmiş.. Adam h. yücelden maaş alıyor.. Bizde yöneticiler maaş almaz profesyonel yöneticiler maaş alır onlarda atanır, ile alınırlar. Seçilmezler. Bizi feyyaz falan şampiyon yapmadı. O takım çok uyumlu ve Türkiye için fazlasıyla iyiydi. Bütün oyuncular yaptı bunu. Feyya da parasını kazandı. Sonra da fenere gitti. Bizde fenere veya diğer sarılıya giden artık bizim efsanemiz değildir. Sergen e bile kızlarız ama o geri dönmüş ve 100. Yıl şampiyonluğumuz vardır.ben gitmesine bir şey demiyorum. Nasıl gittiğini de biliyorum. O başka ama şu efsane evlat işlerini bırakın. Kadir, ulvi, Ali, Mehmet bunlar ve aklımıza gelmeyen diğerleri efsanedir.izimini yazmadığım Samet ve rıza da son yıllarda çok saçmaladı. Onlarda en azından benim efsanem değil.mesela tayfur benim efsanemdir.hatta luce efsanedir. Hem içerideki irlandalılar ile hemde yandaş tff ile mücadele etmiştir. feyyaz menfaati için susmuştur. Uzak dursun bu kulüpten.
Feyza abi bizde ortası filan yok ki, ya yıldız ya çöp, Mustrati yıldız olmadığına göre bizim için çöptür, bizim seviyemizde akıl yürütemeyen de adam değildir bizim oralarda, lafın gelişi yani, böyle biliriz böyle söyleriz. Bu zaten hep böyle olmuştur.Eski köye yeni adet getirmeyelim lütfen.
Musrati ve Muçi transferlerinin bonservis ödemelerinin bir kısmının kulübün resmî ibanına değil farklı ibanlara fonlandığına ilişkin haber çıkmıştı Metin-Ali-Feyyaz dönemi efsanesine saygım sonsuz ama Hasan Arat'ın karanlık dönemi aydınlatılmadan o dönemdeki herkese şüpheyle bakacağım.
elalemin sıfır maliyetli kamyon kasa topçusuna 12 milyon avro verip büyük yıldız transferi gibi getirmek biraz kodu, sadece o
bizim çok bilmiş taraftar futboldan çok iyi anladığı için bu haldeyiz zaten, musrati bencede kötü futbolcu değil, raschica da kötü futbolcu değil, ozy de kötü futbolcu değildi hepsini ıslıkladılar yuhaladılar, taraftar önce kendi rezilliğine baksın
Musrati çok kötü değil, ama bonservisini 10 katına alanlar kötü
Hala mı konuşuyorsun?Sen ve Samet değil misiniz iki futbolcu için takımın 23 milyon Euro’sunu gaspettiren.Sen Hüseyin Yücel’in saltanat uçağında gezip tozmadın mı?Samet’le ikiniz bu takıma yönetim döneminizde en çok zarar vermediniz mi?Konuştukça batıyorsun.
4-2-3-1 Oyuncusu Değil. Önüne Koy İki Tane Cift Yönlü 8 Numara Gör Bak Nasıl Oynuyor. Ama 10 Numaralı Sistemde Çöp. 10 Numaranın Savunma Eksiklerini Kapayacak Enerjisi Hızı Gücü Yok. Boşalan Alanı Kapayamıyor. Yani Kötü Oyuncu Değil Kötü Transfer Senin Planlarına Uymuyor.
Kardeşim kimse senin futbolculuğuna bir şey demiyor. Sıkıntı sizin beşiktaş'a gelip ne yaptığınız? Ne yaptınız kardeşim siz? Bu ve muçi'ye 40 milyon euro bayılırken neredeydin birader sen? Oraya gitti buraya gitti diyorsun sonuç? İsteyen oldu mu bunu? Satın alma opsiyonunu kullandılar mı? Bu salaklığı yapan bir kulüp var o da biziz. Musrati futbolcu falan değil. Feyyaz gol kralı olmak başka futboldan anlamak başka. Utanmasan yorum yapıyor bir de hala hem de musrati için. Utanmadan. Bunlar kulüp yönetimine geldi işte inanılmaz gerçekten.
Kötü futbolcu. Bedavaya veya 100-300 bin €lara, çok düşük bedellerle transferler yapmış. Senin de içinde bulundugun yönetici ekip bu kalasa 12 milyon € verdyse işin içinde bir bit yenigi vardır. O efsane kadronun, takıma sonradan dahil olan Şifo Mehmet ile birlikte en önemli iki isminden biriydin. Fakat tdligin ve yoneticiligin tam tersi oldu Feyyaz.
Musrati kötü futbolcu değil ama aşırı yavaş. Orta sahada pres olunca hemen gidiyordu top
Sana saygım sonsuz tek hatan tarihin en kötü başkan bozuntusunun yalanlarına inanıp gemisine binmen oldu
Feyyaz sen bi bok deyilsin s4n Seba başkanlığında kulübü alacaklarin icin icra ya vermiş adamsın bi siktir git
Ben de diyorum ve arttırıyorum ki Feyyaz Uçar Adam Değildir.
Sen adam değilsin feyyaz seni bu kulübe gittikten sonra tekrar sokanda aadam değil
Türk ligi Protekiz ligine zerre benzemiyor. Güreş ligi gibi yaka paça, tekme tokat adam durduruluyor. Hal böyle olunca da Musrati tipinde dikine mükemmel pas atan fakat temaslı oyundan kaçan bir adamın oynayabileceği tek pozisyon 8 numaradır. Bu durum kabak gibi ortadayken ve rakiplerde orta sahada rakibi ısırıp atak kesen, top kapan, faul yapan birden çok 6 numara varken ve bizde Demir Ege dışında 6 alternatifi yokken gidip Musrati'yi 6 numaraya transfer etmek cahilliktir. Parası, ederi etmezi ayrı bir konu, fakat kadro mühendisliğinin bu kadar yerlerde süründüğü bir kulübün rekabette bu kadar geride kalması sürpriz değil, doğaldır.