Beşiktaş’ın genç futbolcusu Mustafa Hekimoğlu, memleketi Elazığ’ın Palu ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Paluspor Kulübü’nü ziyaret eden Hekimoğlu, genç sporcularla buluşup imza dağıttı.
Beşiktaş'ın genç futbolcusu Mustafa Erhan Hekimoğlu, memleketi Palu'da yoğun ilgiyle karşılandı. Paluspor Kulübü'nü ziyaret eden Hekimoğlu, burada genç futbolcular ve vatandaşlarla bir araya geldi.
Ziyarette konuşan Paluspor Kulüp Başkanı Mücahit Şahin, "Mustafa Erhan Hekimoğlu gençlere rol model oldu. Çok gurur duyuyoruz. Böyle büyük bir takımda ve Palulu bir genç çıkması bizi onure etti. Rabbim inşallah önünü açar. Gençler örnek alıyor. Avrupa'da görmek isteriz. Genç ve önü açık" dedi.

Memleketinde bulunmaktan büyük gurur duyduğunu ifade eden Mustafa Erhan Hekimoğlu ise "En son 6 yıl önce gelmiştim. Uzun zamandır gelmiyordum. Geldiğim için çok mutluyum. İnsanları görmek umut olmak benim için çok güzel. Çok mutluyum" diye konuştu.
Programın ardından genç futbolcu vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirip imza dağıttı.
duhuliye.com
YORUMLAR (48)
yerini bulmuş satın gitsin memleketinden 1 dönüm arsa parasına=)
Palusporu şampiyon yapar Hekimoğlu, çok iyi transfer
Kiralık mı ? Satın alma opsiyonu var mı ? Orada kalacaksa Paluspor'a bir miktar forma da verilebilir.. Elazığ'lı Mehmet Ekşi'nin hediyesi bu torpilli..
Kiralık mı ? Satın alma opsiyonu var mı ? Orada kalacaksa Paluspor'a bir miktar forma da verilebilir.. Elazığ'lı Mehmet Ekşi'nin hediyesi bu torpilli..
Palu purtuyu toplayıp orda oynasın başka bir şey olmaz ondan.Cincona 5-0’lık maçta attığı golde torunlarına anlatacağı bir anı olarak kalsın..!
İSTANBULA HİÇ AMA HİÇ GELMESİN ORDA OYNASIN KİMSENİN GÖRMEDİĞİ YERDE
Hazır oraya gitmişken transfer işinide halletsin belki orda başarılı olur
Anca orda oynar, orda kalsın. Gelmedin İstanbul a, ya da belki paluspor da bile yedek oynar. Çünkü futbolcu değil. Nasıl Beşiktaş ta oynar, hayret ediyorum.
Oynaması gerektiği yer bunun burası. Önümüzdeki sezon ve sonraki sezonlarda beşiktaş'ta olmamalı. Bedava verin gitsin.
Profesyonel liglerin hiç birinde oynayamayacak seviyede olan bu kişi koskoca Beşiktaş'ta 61 resmi maça çıkmış. Son yıllarda her sezon GS ve FB'den düzenli olarak 20-25 puan fark yiyor olmamız aslında çok normal. Mustafa ancak Palusporda veya Çatladıkapıspor'da veya bizim akşamki halı saha maçımızda oynar. Elalemde Osimhen çıkıyor İcardi giriyor, bizim seviyemiz ise Mustafa!!
Kal orada gelme, yeteneksiz kazma,sana verilen şans keşke semih'e verilseydi
O formayı hazır giymişken bir daha çıkarmasa keşke.
Bu hırt kimden torpilli işi çözdüm mehmet ekşi torpillisi
agbi begenmediğimiz fenev, elif elmas, ferdi kadıoğlu, arda güler vs, bir sürü oyuncuyu geliştirip çok iyi paralara satıyor, biz ise bu işi beceremiyoruz. Ben uzun dönemdir, genç bir oyuncunun bizde geliştiğini, seviye atladığını görmedim.
@barış liyakatsizlik var belli ki adam kayırmalar sistemi bozmuş. Başka açıklaması olamaz
Alt yapıda bir yıldız var. Şöyle uçuyor böyle kaçıyor dediler A takıma aldılar gördük yıldızı. İşin tuhafı adam gelişsin diye kiralık da göndermiyorlar? Kimin akrabası bu?
@OE. SEMİH mehmet ekşi elazığlı bu vasat altı hekimoğlu da elazığlı torpil burdan geliyor
Yazık valla buna para veriyoruz hak etmediği halde
Bu nasil futbolcu olmus aklim almiyor
@Hollanda Bjk mehmet ekşi elazığlı bu yeteneksiz de elazığlı torpil burdan geliyor
Ordaa topa nasıl vurulur nasıl şut atılır,2 mt boyuyla 1 metrelik adamın yanından nasıl kafa topu vurulur,40 yaşındaki adama nasıl çalım atılır bunları öğrensen keşke
Ordaa topa nasıl vurulur nasıl şut atılır,2 mt boyuyla 1 metrelik adamın yanından nasıl kafa topu vurulur,40 yaşındaki adama nasıl çalım atılır bunları öğrensen keşke
arkadaş her hareketin faul pres yapmayı faul yapmak sanıyor galiba bence biran önce memleketine dön inan amötörde senden çok daha iyileri var gençlerin önünü kapama bari
Yakismis forma hayorli olsun, kal orda gelme, uste para versin besiktas
Mustafayı Palu Spora 5 KG Harput Köftesi ve 10 KG Ağın Leblebisiyle takas edelim. Daha çok kar ederiz eminim buna.
Yemin ederim bu çocuk ancak o liglerde oynayacak kapasiteye sahip
Bravo. Çok güzel. Küçümsemeyin. Oradaki bir çocuk için çok büyük bir anı ve ilham kaynağı. Medyada gördüğü bir BJK futbolcusunu yakından görmek. Hayallerini büyütür çocukların.
@Fahri kendini taraftar zanneden plaza bebeleri bunları anlamaz kardeşim
Gönderin gitsin orda Bıraz bjk kuymetını anlar adamda hücum kuvvet olmaz ıkılı mücadelede dırek yerde nasıl bişey se anlamadım
İki sezonda gram ilerleme gelişme fiziksel yada mantalite değişmez mi ya ! Zamanında cenk tosun gitti birseysel hoca tuttu sonrası muhteşem.
bir elazığlı olarak sevindim inşallah başarılı olur
@umit beyaz he he bedavadan para alıyor Beşiktaş'tan hak ediyormu bu parayı elazığlı mehmet ekşi de elazığlı torpil burdan geliyor
Bir şekilde şartları zorladı emek verdi veyahut ilgilenildi ve Beşiktaş'ta formayı kaptı. Bundan sonra oynar yada oynamaz Allah bilir,bu kadar yerden yere vurmanın ne alemi var, ayrıca çocuk memleketine girmiş ve orada nezaketen ağırlanmış o da icap etmiş gitmiş,yaptığınız ne Beşiktaş'lılığa ne de insanlığa sığar. Biz böyle değildik, böylede kalmayalım...