İşte Sarıalioğlu'nun HABER1903'e yaptığı açıklamalar:

-ŞAMPİYONLUK YARIŞI HALA DEVAM EDİYOR-

Beşiktaş'ın Süper Lig'de şampiyonluk şansını ve şampiyonluk yarışını değerlendiren Sarıalioğlu; "Şampiyonluk yarışı hala devam ediyor. Beşiktaş iddiasını kaybetmiş değil. Galatasaray ve Başakşehir'in bundan sonraki maçlarda nasıl bir performans göstereceği de merak konusu. Zor bir lig yaşıyoruz. Hiçbir takım elini kolunu sallayarak ipi göğüsleyemeyecektir. Bu sezon çok güçlü takımlar var. En güçlü takımlar bile en güçsüz takımlar karşısında puan kaybedebiliyor."

-FABRI DIŞINDA HERKES KÖTÜYDÜ-

Beşiktaş'ın Bursaspor deplasmanında yaşadığı 2-2 beraberlik hakkında görüşlerini belirten Sarıalioğlu; "Bursaspor maçında mazeretler geçerli değilidir ama çok kötü bir zemin vardı. Kötü zemin iyi oyunculara sahip takımlar için dezavantajdır. Beşiktaş bunun sıkıntısını yaşadı. Yine de ilk yarıda girdiği gol pozisyonları değerlendirse zorlu bir 90 dakika yaşamazdı. Beşiktaş'a takım olarak baktığımızda Fabri dışında herkes kötüydü. İyi oynayan hiçbir oyuncu yoktu. Duran toplarda zafiyet yaşanmaya başlandı ve bunun faturası ağır ödeniyor. Futbol olarak yeterli değildi. Son vuruş olarak yeterli değildi. Sonunda da 1 puana ulaşabildi. Beşiktaş, bu hataları yaparsa telafisi olmayan bir sürece girmiş olur."

-MUSTAFA PEKTEMEK BİLE NEGREDO'DAN DAHA İYİYDİ-

Beşiktaş'ın yeni transferi Vagner Love'un ve İspanyol oyuncu Alvaro Negredo'nun performansı hakkında konuşan Sarıalioğlu; "Vagner Love'ın Beşiktaş'ta ilk 11 oynaması konusunda nedir, ne değildir bilmiyoruz. Alanyaspor'da seyrettiğimiz bazı maçları var. O maçlardan aklımızda bazı görüntüler var. Daha önce büyük takımlarda oynadı. Bu maç onun için bir ölçü olmamalı. Negredo bekleneni vermedi. Böyle oynamaya devam ederse yerini kaybeder. Mustafa Pektemek oyuna sonradan girdi, o bile Negredo'dan daha iyiydi. Negredo toparlanmalı. Golcü yönünü ortaya koymalı. Formayı Cenk'ten alamamıştı. Bu kez de formayı alması çok zor olur" diyerek sözlerini sonlandırdı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER