Son bir ay Beşiktaş gündeminde teknik adam problemiyle gelip, geçti. Sergen Yalçın ve yönetim  arasında gidip geldik.

Rıza Çalımbay gittiği her takıma Beşiktaş tan teklif gelirse giderim maddesi koyduran bir kişi, Sergen Yalçın gitse belki de başa gelmesi için  teklif alacaktı.

Ama büyük kaptan  Sergen Yalçın ı ikna etmek için elinden geleni yaptı.Rıza Çalımbay hoca gibi diğer Beşiktaş'ın efsane oyuncuları hepsi Sergen Yalçın'ı geri dönmesinde baş rol oynadılar. Bu süreçte sorunun  ne olduğunu bilmeden  herkes bir şeyler yazdı ,eğer anlaşma olmasaydı ortalık çok karışacaktı. Başkana da kızmamak lazım. Geçen sezon oyuncu paralarını geciktirmeden ödemese, bugün bu başarı da gelmeyebilirdi. 

Sergen Yalçın iki kupa kazandırdı evet ama alacağı para için bu kadar sorun çıkardı ise o zaman taraftarın  yanında yer alması gereken yer yönetim kurulu olmalıydı.Neden mi? Çünkü hocaya verilecek bu para da transfer limitinin azalmasına sebeb olacağı için. Konu para ise Sergen Yalçın'da fazla ısrarcı olmaması gerekirdi. Sergen Yalçın'a destek vermek için  sosyal medyada yönetime yapılan ağır hakaretler kabul edilemez.Her ne olursa olsun başarılı olmuş bir teknik adam varsa, başarılı da olmuş bir Beşiktaş yönetim kurulu var.

Artık kırgınlıkları bir kenara bırakıp geçen sezon kazanılan başarının bazı kişiler tarafından şans eseri oldu sözünü yedirme zamanı. Bunun içinde zayıflayan kadronun yeniden bir kadro mühendisliğine girmesi gerekiyor. Kaleden başlayıp hemen hemen her mevkiye takviye şart. 

Rosıer,Ghezzal,Aboubakar,Josef'i alan  transferden sorumlu yöneticiden yine başarılı bir çalışma yapmasını bekliyoruz. 

Bu alınan oyuncular geçen sezonun baş rol oyuncusu  oldu. Tabii ki sayın başkanımız da Beşiktaş'ın parasını titizlikle harcayıp borcun azalmasını sağlamalı  ve ödeyemeyeceği borcun altına girmemeli.  Biz taraftar da onlara negatif enerji değil pozitif enerji vermeliyiz. Beşiktaş'ı borç batağına sokup kaçıp gidenleri sevindirmememiz gerekir.

Yönetim kurulunun da dışarda rakiplerle savaşmasına yardımcı olmalıyız. Sözün özü bizi geçen sezondan daha önemli ve zor bir sezon bekliyor. Birlik ve beraberliği bırakmadan yola devam etmeliyiz.