Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında Kayserispor'u 1-0 yendi. 90+5'te sahneye çıkan El Bilal Toure, takımına galibiyeti getiren golü kaydetti. Ligde oynadığı son 5 lig maçında 2 galibiyet çıkartabilen Kartal, ikinci yarıya güzel bir başlangıç yaptı.
Maçın ardından Kontraspor'da değerlendirmelerde bulunan eski Beşiktaşlı futbolcu ve futbol yorumcusu Nihat Kahveci, şunları kaydetti:
"Beşiktaş taraftarı neden stadı doldurmuyor?"
"Stadyumda ciddi boşluklar vardı bugün. Mutlu olan camianın taraftarı stadı doldurur. Beşiktaş taraftarı neden stadı doldurmuyor? Birçok sebebi var, ben biliyorum.
Biletler pahalı, taraftar haklı burada. Fenerbahçe ve Galatasaray'la aynı puandaymış gibi… Pahalı olacak biletin yeri ve zamanı var. Heyecan verici oyun yok. Beşiktaş yönetimi kendisi umut veriyor ama transferde hiç hareket yok.
Fenerbahçe'nin kadrosu daha derinken Musaba ve Guendouzi iniyor. Bu da rakip camiayı tetikler. Musaba ve Guendouzi ile Fenerbahçe, Galatasaray'ı yendi. Bu iş Galatasaray'ı tetikledi. Bunlar da eklendiğinde bugünkü taraftarın yönetim istifa tezahüratlarına kimse bir şey dememeli.
Yayına Quaresma ile girdik. Bugün Rashica'yı izleyenler "Quaresma futbola dönsün" diyebilirler. Rashica iyi bir takımda parçalardan biri olur. Ama sen Rashica'ya başka bir rol yüklediğinde karşılığını veremiyor. Rashica bu kadar kötü oynarken Sergen hoca neden bu kadar dayandı, bilmiyorum. 71. dakikada çıkardı."