Beşiktaş yönetimi Andre-Frank Zambo Anguissa için kararını verdi. 30 yaşındaki orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak isteyen Kartal, Napoli'nin astronomik talebi sonrası stratejisini netleştirdi.
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş ile Galatasaray’ın, Napoli forması giyen Andre-Frank Zambo Anguissa için karşı karşıya geldiği öne sürülmüştü. İtalyan basınında çıkan habere göre; Süper Lig’in iki devi, Kamerunlu orta saha oyuncusunun durumunu yakından takip ediyor.
GALATASARAY NABIZ YOKLADI
Haberde Galatasaray’ın oyuncu için nabız yokladığı belirtilirken, Beşiktaş’ın da daha önce Napoli’ye resmi olmayan bir teklif sunduğu iddia edildi. İtalyan kulübünün ise deneyimli futbolcu için 20 ile 25 milyon Euro arasında bir bonservis beklentisi içinde olduğu aktarıldı.

PAZARLIK İÇİN BEKLİYORLAR
Kadrosunda değişime gitmeye hazırlanan İtalyan ekibinin, yaz transfer döneminde uygun teklif gelmesi halinde Anguissa’nın ayrılığına sıcak bakabileceği ifade edildi. Özellikle orta saha hattına fizik gücü yüksek ve iki yönlü oynayabilen bir isim arayan Beşiktaş’ın, 30 yaşındaki futbolcuyu listenin üst sıralarında tuttuğu belirtildi. Ancak Siyah-Beyazlılar, Anguissa için indirim yapılmasını bekliyor. Napoli’nin biraz daha kolaylık sağlaması halinde Çizme temsilcisiyle pazarlıkların başlayacağı öğrenildi.
Haber kaynağı: Fanatik
YORUMLAR (17)
GAZETELERDE HEP ON SAYFALARDA GS VE FB NIN HABERLERI OLUYOR TS NIN BILE OLUYOR. BJK NIN HABERI YOK HICNIR GAZETEDE. SAYFAYI ACIYORSUN SPOR YERINE GELİYORSUN KENARA BIYERE SIKISTIRMISLAR BJK YI UFACIK BIR HABER. YAZIK YA. HICNIR DEGERIMIZ KALMADI
Bu bitik herifi cakin Besiktas’a herkes rahatlasin. Herkesin cebi para gorsun.
Hay sizin reklamınıza bee. ulan casino sitesi gibi yemin ediyorum sırf şu sebepten girmiyorum artık saçma sapan her yerden reklam fışkırıyor, ne haber okunuyor ne yorum yapılabiliyor. Gerizekalıca bir site oldunuz iyice!
biraz daha reklam koyun az olmuş 3 reklam izleyip 1 haber okumak nedir?
Gerçekten kardes katılıyorum. reklamın cıvığını çıkardın ey duhuliye
Yapmayın etmeyin 6 numara pozisyonu için 30 yaşına gelmiş birine 20-25 verilir mi siz kafayı mı yediniz düpedüz ihanettir bu santrfor tamam dedim git Patrick shick i al bu paraya sana 25 gol atsın en az şampiyon yapsın bu kadar mı vasıfsız olunur
@Balıkçı para pul oldu birader, banada çok para geliyor ama artık piyasada eskisine oranla çok yükseldi, eskiden nihatı 5 milyona sattığımızda ooo iyi para diyorduk şimdi yurt içi transferinde bile küçük para kalıyor
@Balıkçı Tamamen katılıyorum. 30 yaşında 6 numaraya verilir mi o para? Acikcasi Önder Özen de bu tür şeyleri yapmaz, ona güveniyorum
30 plus oyuncu almayın. Oyuncunun son transferi olur ve yatmaya gelir buraya.
Menajeri kafaya takmış, illa bunu bize çakacak.
Bu bok Ligine kim gelir, ṣikeli ve ṣaibeli bir ligde kim kendini yipratmak ister???? Gelende nasil kacacak diye yol arar, mesela Mourinho, Jorge Jesus. Bunlar kötü Antrenörler degil, ama Türkiyede çarklar baska dönüyor, kiminelleri artik varsa isin icinde. Önce buna bir çözüm bulun, yoksa yaptiginiz bütün hamleler nafile. Taraftara bakarsan, bütün bunlari unutuyor kuṣ beyinli gibi ve yönetim ile Antrenönere salliyorlar! Takim iyi gitmeye bilir ama buna birde bile bile alehine larar veren hakemler eklenirse bu sonuclar ortaya cikar.
@Bjkkkkk Senin ne işin var o zaman bu b.k liginde, defol git buralarda zırıltı yapma...
30 yaş üstü oyunculara bu paraları vermenin arkasında bişey arar taraftar.
Monaco’dan L. Camara alınmalı diyordum ama Avrupanın en büyük takımları ilgilenmeye başlamış, artık bize yedirmezler. Bence 30 yaşındaki bir oyuncuya 20-25 milyon ödemektense örneğin Botafogo’dan Danilo veya Tottenham’dan P. Sarr alınması daha doğru olur, en azından bir sonraki satışta iyi para kazandırabilecek oyuncular.
Bu kadar sakatlık geçmişi kabarık yaşı 30 u geçmiş neden bu ısrar neden artık bu adamın hareketleri bana iyi niyetli gelmiyor
Adamsan biraz iş biliyorsun mc tominay alırsın aklımızla dalga geçme seçim vaadlerine uygun hareket et
sakat adam maalesef bu sene ayarları bozduğu yaş oldu ve 30 yaşında sarmaz
20 25 milyon genç bir futbolcuya yatırım yapılsın daha iyi