Beşiktaş’ın Nijeryalı kaptanı Wilfred Ndidi, Portekiz maçı öncesi basın toplantısında içini döktü! Siyah-beyazlı takımdaki arkadaşları için milli takım çağrısı yapan 29 yaşındaki orta saha, Beşiktaş’ın geride kalan sezonuna dair de çok konuşulacak bir itirafta bulundu.
Nijerya Milli Takımı'nın kaptanlığını yürüten Beşiktaş’ın 29 yaşındaki tecrübeli orta saha oyuncusu Wilfred Ndidi, bu akşam saat 20:45’te Portekiz ile oynayacakları kritik hazırlık maçı öncesinde düzenlenen basın toplantısında medyanın karşısına geçti.
Deneyimli futbolcu, siyah-beyazlı takımdaki mesai arkadaşları Tiago Djaló ve Jota Silva hakkında övgü dolu ifadeler kullandı.
PORTEKİZ MİLLİ TAKIMINDA OLMAYI HAK EDİYORLAR
Ndidi: ‘’Tiago Djaló ve Jota Silva gerçekten çok iyi oyuncular. Herhangi birine oyuncu önerme yetkim ya da haddim yok tabii ki ama bu Portekizli gençler çok kaliteli. Çok çalışıyorlar, sahadaki agresiflikleri üst düzeyde ve antrenmanlarda inanılmaz bir gayret gösteriyorlar. Kesinlikle Portekiz milli takımında şans bulmayı hak ediyorlar.''
MAALESEF BU SEZON HİÇ BİR ŞAMPİYONLUK KAZANAMADIK
Ndidi: ‘’Maalesef kulübümüz bu yıl hiçbir şampiyonluk kazanamadı. Sezon boyunca istediğimiz gibi rekabetçi bir yapı ortaya koyamadık ve hedeflediğimiz noktaya ulaşamadık.''
duhuliye.com / dış basın
YORUMLAR (29)
Ne Atiba'sin, ne Ernst, hatta Veli Kavlak bile olamadin Ndidi. Giunti hic olamadin tabii. Bekliyorum, futbolun cirkeflikten kurtulmasini ve bu takimin da eski halini bulmasini.
Ndidi agam bizimle egleniyi djalo ile jota portekizi gectim arnavutluk milli takimdinda bile oynayamaz
Senin gibi bir 6 numaran( ön liberon) olursa, nasıl rekabetçi bir yapı ortaya koyarsın.? GS deplasmanında 10 kişilik GS'a karşı ayağındaki topu korusan, Seyrantepe'den 3 puanla dönecektik. O maçtan sonra belki de GS'ın içi karışacaktı, futbolcular birbirine girecekti, takım düzenleri bozulacaktı.
Bakın akadaşlar ,saygılı ve terbiyeli bir biçimde eleştirin eleştiriyorsanız. Ndidiyi ben de kesinlikle yeterli bulmuyorum ki zaten oraya transfer bekleniyor. Fakat bu sizin ergence ,terbiyesizce eleştirmenize olabak tanımıyor. Pçler
@Bakü kartalı P.çler çok terbiyeli bir yorum olmuş kardeş
ndidi djalo cerny jota bu adamlar sezon başı çok iyiyydiler motivasyonları da üst düzeydi . Sergen bunları buraya kim getirdi cart curt dedi bu oyuncuların performansı hep düştü.
Adamlar yazmış ki; ''Hep iyi oynadı.'' ''Sezon başı iyiydi.'' kardeşim oynadığı derbilerde yediğimiz gollerin neredeyse tamamında bireysel hatası var, nesini beğendiniz anlamak mümkün değil!
Büyük hedeflere oynayacak takım oyuncusu değil. Olmadık maçlarda çok kritik hatalar yaptı yada kritik maçlarda düşük performans sergiledi. Yerine daha net biri ile gelmeli diye düşünüyorum
nddi yi zamanla bozuldu.. sezon başı gayet iyiydi.. italliano ile yeniden kendine gelir diye düşünüyor ve umuyorum.. sergen le her oyuncu olduğundan daha geriye gitti...
@asi kartal Sergen taaa baştan takıma “sizleri kim buraya getirdi oyuncu değilsiniz” mesajını verip kendi ayağına sıktı, bize de koca bir sezon kaybettirdi.
Gedson fernandes bundan iyiydi aynı şekilde Salih Özcanda bundan daha iyi bir oyuncu
Ndidi ye çöp demek kötü niyettir. Adam hep iyi oynadı.
GETSON u gönderip bunu futbolcu diye alan yönetim sizden umudum yok
@Antalya Bjk amk salağı gedson ile bu ne alaka.. Ayrıca bak futbol cahili.. Ffp diye bir şey var. Adam sa tamazsan transferde az yaparsın. İşkembenden sallamışsın.. İyi takımda gayet iyi oynar ya da satılır.. Biz senin gibi futbolcu aşığı değiliz
@Antalya Bjk Bir kere Gedson'un adını düzeltelim renktaş. Sonrası Gedson'da da bir nane olmadığını belirteyim. Sadece koşmak ve adam geçmeye çalışmak günümüz Futbolunda yetmiyor! Bu gözler daha iyilerini gördü, hem de çok!
Hayalet Casper Ndidi. Maçlarda 10 DK da Anca ismi Duyulur. Ersinden Başlayan Pas Oyununda Toopu alarak sadece Yanındakine kısa Pas atar cnm Casperim.
Ndidi pazarı olan iyi bir oyuncu, sadece zamana ve kaliteli diğer oyunculara ihtiyacı var.
Onana bile olsa boklamayın oyuncularımızı arkadaş anlamıyor musunuz yok pahasına mı satalım kulüp zarar mı etsin istiyosunuz ne istiyosunuz?
@.......... Varlıklarının tek bir faydasını söyle bundan sonra eleştirenin a...........
bi atibaya bakıyorum , sonra bir de dönüp sana bakıyorum , derbilerde yaptığın ölümcül hatalardan başka bir şey anımsamıyorum kardeşim
Aral Şimşir, cody Gakpo ve Amir Murillo'nun menajeri aynı firma. Parayı bastırınca getirirler
Ndidi ye birisi atibanın videolarını izlersin. Senden beklentimiz bu şekilde oynaman desin. Belki anlar. Kesiciliği iyi olabilir fakat topu alıp ileriye götürme adam eksiltme ileri yönlü pas vermeyi öğrenmesi lazım. Al ver al ver yapmamalı. Yatay pas geriye pas değil biraz ileriye ara koridor paslar çalışmalı
Çok büyük hayal kırıklığı. Top ile yeteneği yok oyun kuramıyor, çok yavaş, bireysel hatalarıda var. Zaman zaman araya girip top kazanıyor ama 6 numaradan bahsediyoruz Elneny gördük, Josef gördük iksiinden de kötü. Toreria falan ndidinin 3 katı.
Ndidiyi veya diğer bazı futbolcularımızı yerden yere vuran acımasız zalim sapık taraftarlarımız olduğu sürece iyi futbolcular bize gelmek istemiyor, ikna etmek oldukça xor, zira adam neden gelsin huzursuz olsun ki? ikna etmek için ancak yüklü miktarda para talep ediyorlar, şu anda ndidi seviyesinde bir topçu almaya kalksan en az 20 milyon isterler, ndidiyi göndermeyi isteyen bu zalim sapık taraftarlar hala bir futbolcu alamadık deyip yönetimi suçluyor, hiç kendinde suç görmüyor, ndidi gerektiğinde yedek kulübesi zenginliğidir neden gitmesini istiyorsun ki dümbük,, yönetimin transfer etmesi çok zor görünüyor sebebi zalim sapık, acımasız nankör taraftarlardır , gerisini anlamam, zira her kimin adı geçse illaki bir kulp bulup yakıştıtıyorlar,
@Ali yaşar Hem futbolu bilmiyorsun hem de saçma sapan yorumlar yapıyorsun. Ruhsal sorunların mı var? Her yorumda insanlara hakaret ediyorsun. İsteyen eleştirir isteyen destekler. Sen işine bak insanca yorum yap!
@Ali yaşar Burada kimse Beşiktaş düşmanı değil, yönetemeyen basiretsizkerin düşmanı. Dübür kardeş bırak demogojiyi Beşiktaş'ta 11'e giremeyen adamı portekiz kadroya almalı diyor. Bu adamın aklının olmadığı buradan belli. Zekadan yoksun başarısız bir futbolcu asla gelişemez. Bulunduğu bölge itibari ile oyunu çift yönlü okuyabilecek bir kapasitesi yok mücadelesi yok fizik gücü yok. 123 yıllık tarihi Beşiktaş'ımın böyle kepazelerle bu hallere düşmesine biz dayanamıyoruz eğer sen dayanabiliyorsan yazıklar olsun. Kadroda Murillo agbadou(Bir nebze) orkun ve oh harici hiç bir futbolcu bırak Beşiktaş'ın 11'ini klüpten içeri girmeyi bile haketmiyor. Gerçekten kaliteli ve mücadeleci bir kadro kuramazsak biz daha çok birbirimizi yeriz.
@Ali yaşar kuaura bakmada ndidi yüzünden büyük maçların hepsinde gol yedik yani direk gollerde büyük hatası vardı. ayrıca ne top kaptı ve top çıkarfı ileri. del solar ın daha da kötüsü.
Cıvata gibisin aradan kayboluyorsun bir anda. Talibin bile yok
Ndidi hadi abi . Yallah geldiğin yere. Sahada etliye sütlüye karışmayan top benden gitsin ne olursa olsun diyen aldığı topu yanındakine veren adamdan orta saha oyuncusu mu olur ag
Ndidi kalsın da bakalım İtalyan Hoca bu kadroyla 8nci yapabilecek mi.
bu sezon göndermemiz lazım, Beşiktaş ndidi ile şampiyon olamaz bu çok net