Leicesterda ayrılması en çok istenen isimler arasında Wilfred Ndidi de yer alırken, Leicester City'nin Beşiktaş'ın teklifini kabul ettiği iddia edildi .
Ancak Sky Sports'tan Rob Dorsett, yaptığı çelişkili bir haberde, Beşiktaş'ın Leicester'a serbest kalma bedelini ödemeye istekli olduklarını söylediğini, ancak Türkiye'ye gidip gitmeyeceğine henüz karar verilmediğini belirtti. Fenerbahçe ve Almanya Bundesliga takımları da Ndidi'ye ilgi duyuyor ve Ndidi de alternatifleri değerlendirmek istiyor.
Leicester'ın Championship'e düşmesinin ardından Ndidi'nin takımdan ayrılabileceği konuşulurken, Premier Lig'de birçok kulüp orta saha oyuncusuyla ilgileniyor.
Ndidi, 2017 yılında Belçika ekibi Genk'ten Leicester City'ye transfer oldu.
Leicester City'nin ligdeki son döneminde 32 maça çıkan Ndidi, dört gol atıp beş gol pası vererek orta sahada etkili bir performans sergilemiş ve takımının ligde yükselmesine katkı sağlamıştı. Ndidi, Şampiyonlar Ligi'nde LCFC forması giymişti ve takımdan ayrılmasıyla birlikte bu seviyelere tekrar ulaşmayı umuyor.
Ancak Beşiktaş'a transferinin ne kadar ilerlediği konusunda çelişkili haberler ve daha fazla kulübün ortalıkta dolaşmasıyla, nereye gideceği henüz belli değil gibi görünüyor.
kaynak : SKY sports
duhuliye.com/dışbasın
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (68)
Gaza gelmeyin bu adam çöp değil sırf fenev pahalıya alsın dıye bızıde yazıyorlar bızım scout ve yönetim ndidi yi tanımıyordur bıle çer çöp değil dolasıyla fenev almasada bız almayız
Bu fener bu işlere başladığından beri şampiyonluk yüzü görmedi.Hem diyorsun rakibim yapı git o zaman osimen al yapı yapı se sonra Beşiktaş la uğraş sizin aranızdaki tek fark laciverte kırmızı..
Bu Fenerbahçe tam bir maymun iştahlı, Beşiktaş şimdi çıkarıp şeyini masaya koysa almaya çalışacaklar amacınız ne olum.
Eee yuh yani fb transfer komitesi, yuhlar alsun size, siz insan değilsiniz, bula bula beşiktaşın transfer etmek istediği futbolcuya mı göz koydunuz,
bu bir menejer oyunu amaç fiyat yükseltmek taktik hep aynı
Fener kadar karaktersiz bir takım yoktur heralde. adamlar bekliyor beşiktaş hangi oyuncu ile görüsürse hemen devreye giriyolar. Kerem, Semedo bari bu adamı kaptırmasak.
En az 6 tane as transfer ve yedek için de 5 transfer toplam 11 transfer yapmamız lazım 2 stoper 1 sağ bek 1 kaleci 1 6 numara 2 kanat 1 forvet 1 sol bek 1 10 numara almamız lazım Kadrodan en az 15 tane oyuncunun gönderilmesi lazım
Bu fener kadar rezil bir takım yok gs Beşiktaş kime yönelse bunlarda hemen teklif yapıyor sevilmiyorsun fenev
Bu saatten sonra bu adam bize gelmez. Vakit kaybetmenin alemi yok. Kandırmayın kendinizi. Gidin amartey I geri getirin :-))
fenerin ilgilendiği oyuncularla biz niye ilgilenmiyoruz
Bjk kapıya köpek alacak dense o çcğunun biri çıkıp o köpeği real de istiyor city civciv ler cinconlarda istiyor derse şaşmam ama şunu demeden geçemeyeceğim yalan söyliyenin taaaa. A k mı sanki barcanın 6 numarasını istemişiz la bi defolun a çocukları
yani 3 transferle sampiyonluga oynuyoruz bumudur
fener her zaman nefretim oldun, nefretim katlanarak artıyor.gs'yle çizginiz aynı ne bir eksik ne bir fazla.
Ortada hiç bişey yok iken bizdeki spor medyası boş boğazlık yapıp cak cak konuşurlarsa durum bu olur medya yüzünden böyle kaçırdığımız kaçıncı transfer renklilerin aldıkları ve alacakları futbolcu isimlerini hiç duyan varmı ama bizde malesef oluyor.
Bundan sonra bizim asıl düşmanımız sadece Gese diyen çıkarsa küfür ederim Ali K..O.Ç da sürekli bize zarar veriyor başka adam mi yok bizim talip olduğumuz oyunculara gidiyor Adam Beşiktaşlı babasına bile terbiyesizlik yapmış olmuyor mu
Ben size yazdim arkadaslae yine yaziyim FIKRET ORMANdan sonra hep yapamayan baskanlar geldi Ahmet Nur C zaten Fikret Ormanin balindan yedi. Hasan Arat zaten basketbolcu . Serdal Adali futboldan anlamiyor iyi insan olabilir.
İnanmayın. Sakat bu oyuncu, taraftar istemiyor. Yönetimin de alabileceği en iyi isim bu. Fener istiyor dersem kandırabilir miyim taraftarı diye uydurulmuş bir haber.
Koskoca güney amerika kıtası futbolcu kaynıyor.. hani desen ki para yok üçer beşe alıyorlar , o da değil.. arrayo ve ricardo diye iki çapsız buldular koca kıtadan... getirdikleri hoca 1 tam maç bile oynatmıyor HEM DE BU oyuncu YOKLUĞUNDA... ve verdikleri BU İKİSİNE para muazzam.. DEĞERLİ ARKADAŞLAR BİLİNÇLİ BİR SÜREÇ Mİ YAŞANIYOR? MEVCUTTA Alınanlar , alınanlara ödenen paralar... koca kulüp sağ ve solaçıksız perişan olurken , ISRARLA VE İNATLA BU İKİ BÖLGEYE ADAM ALINMAMASI!!! Ancak ve ancak bile isteye bu kadar kötü yönetilir... Bildiklerimizin çok ötesinde bazı mide bulandıran şeyler olabilir mi? RESMEN BU SENENİN DE BİLE İSTEYE ÇÖPE ATILDIĞI HİSSİ SADECE BENDE Mİ VAR!!??
Fener araya girdiyse bunuda alir keremi de. biz izlemeye devam .
Koskoca güney amerika kıtası futbolcu kaynıyor.. hani desen ki para yok üçer beşe alıyorlar , o da değil.. arrayo ve ricardo diye iki çapsız buldular koca kıtadan... getirdikleri hoca 1 tam maç bile oynatmıyor HEM DE BU oyuncu YOKLUĞUNDA... ve verdikleri BU İKİSİNE para muazzam.. DEĞERLİ ARKADAŞLAR BİLİNÇLİ BİR SÜREÇ Mİ YAŞANIYOR? MEVCUTTA Alınanlar , alınanlara ödenen paralar... koca kulüp sağ ve solaçıksız perişan olurken , ISRARLA VE İNATLA BU İKİ BÖLGEYE ADAM ALINMAMASI!!! Ancak ve ancak bile isteye bu kadar kötü yönetilir... Bildiklerimizin çok ötesinde bazı mide bulandıran şeyler olabilir mi? RESMEN BU SENENİN DE BİLE İSTEYE ÇÖPE ATILDIĞI HİSSİ SADECE BENDE Mİ VAR!!??
@sebep ne Aynen kardeşim bende sürekli bunu düşünüyorum bu kadar kötü yönetilmek zoruma gidiyor acemice olsa biri diğerinden ders alır oda değil sanki kasıtlı bu kadar aptallık yapılıyor yada koskoca Beşiktaş sabote ediliyor artık öyle düşünmeye başladım
Bir aşksa beşiktaş..siyahmı beyazmı adını sen koy..şampiyonluk bize uzaksa..hasretmi vuslatmı adını sen koy..adını sen koy
Aman FB ye gitsin aman bunun onlarca örneğini gördük hepside FB nin ağzında burnunda patladı..,!!!
iyi bir oyuncu ve kesinlikle bize gelmeyecek. bi iki gün sonra görürüz beşiktaşın göndemiydi şuraya gitti diye.
Len yok fener böyle düşük kalibre adam alır mı? anca bizimkiler boyle boş adam peşinde koşar.
Eğer haber doğru ise Fenerbahçe 'ye gider. Hem daha fazla para, hem şampiyonlar ligi etkeni vs
Anladığım kadarıyla çok sakatlandığı için Beşiktaş taraftarı istemiyor bu adamı. Fener de oyuncunun peşinde diyerek iyi oyuncu algısı yaratmaya çabalıyorlar.
Hala Ahmet Nur Cebi zihniyetinden kurtulamadik maalesef. Bu takim sonunda satilir. Baska türlü cözülmez bu is
Renkliler beşiktaşın her transfer etmek istediği futbolcuya el atıyor.bu gerçekte bjk korkusudur.beşiktaşı dahada dibe itme arzusudur.büyük bjk taraftarı şu andan itibaren olumsuz yorumları bırak.başkanına futbolcuna sahip çık.sahaya huzurla çıksınlar..
Yırtık dondan çıkar gibi heryerden her Beşiktaşın ilgilendiği futbolcuya musallat oluyor bu Fenevle 6saray. Tadice sardı taliscaya sardı yıllar önce Mehmet topuz bunların scoutu ihtiyacı yokki Beşiktaşı takip etsin yeter
Madem öyle şu danimarkalı hojberg’e gidin. O çok daha iyi olur
O zaman FB alır, kerem aktürkoplu ile anlaştı, bizde tadiç ve dzeko için çok uğraştık sonuç FB aldı, yıllardır Beşiktaş bulur FB, GS alır, Kaan Ayhan, kerem demirbay, gibi
Kerem'in adı bizimle anılınca hemen araya girdiler, Walker Peters'e de salça olmuşlardı. Şunlara inat Ferdi Kadıoğlu'nu getirecen de işte...
Fenere. Amaç fiyat yükseltmek ve rakipten futbolcu çalmak. Maçan yiyorsa Osimheni alsaydın. Ancak fakir Beşiktaş'tan alırlar.Itibar kalmadı artık.
Gerek yok elimizde mısrati onana hadi ahmet var. Mısrati en iyisi onama yedek olur
İnanasım gelmiyor transfer bitti denildi ,fenere transfer çalımı attık diyip puan kazanma taktiği gibi görünüyor
Bizim her yapacağımız transfere feneri de yapıştırıyorlar, sakin sakin...menajerler oyununa gelmeyin.
Ulan bu fenevin başkanlarıda bir tuhaf arkadaş ya,ulan sizin rakibiniz cincon arkadaş ya,ne beşiktaşla uğraşıyorsunuz
fb yazmayınız.yazınca fb alıyor kerem semedo fb ile konuşun fiyat yükseltmesinler
Fener kadar kahpe bir takım kime talip olsak onlarda oluyor
Bu febenin transfer listesi Beşiktaş kimi isterse o mu
Masada fener varsa fener alir bi ali koca bak bi bizim baskana kimse kusura bakmasin anca zirlasinlar para yok seba durusu yrrmin basinin durusu necip evladimiz böyle böyle köy takimi Aptilar bi takimi