Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta yönetim maaş konusunda dengeleri sağlama konusunda da çalışmalara devam ediyor.

3.5 milyon Euro'luk ücretiyle takımın en fazla kazanan isimlerinden olan Domagoj Vida ile 2.2 milyon Euro kazanan Adem Ljajic'in maaşlarında indirim talebi şu ana kadar karşılık bulmazken Sırp oyuncunun gelen teklifleri reddetmesi yönetimi düşündürüyor.

İNDİRİMLE UZATMAYA YANIT YOK

Hırvat stoperin performansından memnun olan yönetim, maaşta indirim talep edip sözleşme uzatmayı teklif etse de henüz yanıt alamadı. Beşiktaş'a 2017-2018 sezonunun devre arasında bedelsiz transfer olan Vida sözleşmesinde son seneye girdi.

LJAJIC KULAKLARINI TIKADI!

Beşiktaş'a 2018-2019 sezonunun başında Torino'dan zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralık gelen Adem Ljajic ise ilk senesinde sergilediği performansın ardından hayal kırıklığı yaratmıştı. Bonservis maliyeti 8 milyon Euro'yu bulan ve senelik 2.2 milyon Euro alan Ljajic, indirim talebini reddederken İtalyan ekipleri Genoa ve Torino'nun tekliflerini de düşük maaş gerekçesiyle geri çevirdi.

Alex Teixeira'nın da gelmesiyle 10 numara bölgesinde iyice geri plana düşecek olan ve sözleşmesinde son seneye giren Ljajic'i yönetim göndermenin yollarını arıyor.

Duhuliye.com / ÖZEL HABER