Yeni sezona yeni transferlerle giren Beşiktaş, yabancı sınırının yürürlüğe girmesiyle Kenan Karaman, Salih Uçan ve Umut Meraş hamlelerini yapmıştı.

Ligde geride kalan 8 haftada 3 isim de beklentilerin altında kaldı. Kenan Karaman, sadece ligin ilk haftasında Çaykur Rizespor maçında asist yaparken hem oyun hem de skor katkısı olarak sınıfta kaldı. Kartal'da Şampiyonlar Ligi listesine yazılmayan Güven Yalçın ise şans bulduğu 4 maçta 3 gollük katkı verdi.

Alanyaspor'da gösterdiği başarılı performans sonrası bedelsiz olarak Beşiktaş'a gelen Salih Uçan da şu ana kadar hayal kırıklığı yaratan transferlerden. 27 yaşındaki futbolcu, görev aldığı sürelerde varlık gösteremezken formasını Oğuzhan Özyakup'a kaptırdı.

Beşiktaş'ın Le Havre'dan 1.5 milyon Euro bonservisle kadrosuna kattığı Umut Meraş da fark yaratamayan bir diğer transfer oldu. Sakatlığı nedeniyle 3 hafta oynayamayan milli futbolcu, çıktığı 3 maçta katkı sağlayamazken, Rıdvan Yılmaz ise 2 gol, 2 asist üretti.

BİR TEK CAN BOZDOĞAN

Beşiktaş'ın Schalke'den satın alma opsiyonuyla kiraladığı Can Bozdoğan ise beklentileri aşan tek yerli hamle olarak göze çarpıyor. 20 yaşındaki oyuncu, görev aldığı 4 maçta ilerisi için umut vadeden bir performans sergilerken bonservisinin alınmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Duhuliye.com / ÖZEL HABER