Sanlı Sarıalioğlu'nun açıklamaları şöyle:

"SOL KANAT İŞLEMİYOR! TEIXEIRA..."

"Bazı sıkıntılara çare bulmak bu kadarıyla imkansız. Örneğin sol kanat, olmuyor olmuyor olmuyor. Rıdvan ve Larin'le olmuyordu. Rıdvan, Larin, Kenan ve Güven... Bu dörtlüden birini bu bölgeden hangisine yerleştirirsen yerleştir olmuyor. Kısacası sol kanat işlemiyor. Beşiktaş tek kollu. Sağdan rakip kaleye iyi gidiyor. Ortada iyi işler yapıyor. Pjanic ve Souza etkili. Bu Alex Teixeira umarım düzelmiştir. İyi futbolcu ama bir faydasını görmedik."

"NECİP'İ SIRTIMDA TAŞIRIM AMA STOPERDE OYNATMAM!" 

"Necip'in yeteneğini biliyoruz. Yine aynı şeyi söyleyeceğim; cengaver, savaşçı. Her şeyini veriyor. Ama gelgelelim stoperde oynamak ayrı bir iş. Orayı ezbere bilmek, riske girmemek gerekir. Necip'i ben her zaman dediğim gibi sırtımda taşırım ama stoperde oynatmam. Son dakikalarda 3 puan cepteyken o faulü yapıp rakibe penaltı ikram etmem."

"4-5 FARKLA KAZANABİLECEĞİ BİR OYUN..."

"Genel olarak baktığımızda Beşliktaş en az 4-5 farkla kazanabileceği bir oyun. Ama gol atamazsan her şey boşuna. Sağ kanat düzeldi. Rosier ve Ghezzal etkili oluyorlar. orta alanda sakatlansa da Josef, yerine giren Atiba ve Pjanic her maçta alkışı hak ediyorlar. Gol atmak için Batshuayi'nin yanına bir ikinic santrfor eklemek şart. Bu oyuncu Güven Yalçın olabilir. Ya da Teieira'ya 'Sen geri fazla geri gelme, hep ileride kal' denilebilir."

"BU MAÇTA GERÇEKTEN YAZIK OLDU" 

"Sezon başından beri Beşiktaş'ın puan kaybettiği maçlarda 'Yazık oldu' dememiştim. Bu maçta gerçekten yazık oldu. Direkten dönen toplar, rakip kale önündeki beceriksizlikler, işte böyle ağır faturalara neden oluyor."

"KENAN 11'DEYMİŞ GÖRMEDİM KENDİSİNİ!"

"Kenan 11'de başladı. Gariptir ben göremedim kendisini. Sonra dediler ki, 'Kenan çıktı, Emirhan girdi'. Kenan'a verimsizliğine artık öfkelenmeye başladım. Sonradan oyuna giren genç Emirhan'a ise ağzımı açıp laf etmem. Bekleyeceğiz bu çocuğu. Ersin nasıldı diyeceksiniz ama top mu geldi Ersin'e? Ne demek istiyorum? Beşiktaş öylesine oyunda üstünlüğü kuran taraftı. Malatya'nın eti budu belli zaten."

"SOL KANADA ÇARE BULUNMALI"

"Pjanic oyunu organize edecek, Batshuayi gol atacak ve attıracak. Sağ kanat günündeyse son çizgiye inip paslar verecek. Peki Beşiktaş'ın başka gol silahı yok mu? Bu yönde eksik. Başta da söylediğim gibi özellikle sol kanada çare bulunmazsa üst sıralar iyice hayal olur."

Duhuliye.com / ÖZEL RÖPORTAJ