İşte Akpınar'ın açıklamaları: 

"BEŞİKTAŞ'IN BAŞKANLARI ÇIKAR DİVAN'DA KONUŞUR!"

"Televizyon tartışma yeri değil. Hele öyle bir sulu bir programa gitmesinler. Ben zaten seyretmiyorum ama bazen sosyal medyada, Twitter'da ya da işte YouTube'da denk geliyor, seyrediyorum. Böyle bir programda Beşiktaş 
başkanı ya da eski başkanın karşılaşmasını istemem. Ama Beşiktaş'ın başkanları, çıkarlar divanda konuşurlar. Onlar herkes kendi bildiğimi söyler. Kim haklı, kim haksız Beşiktaşlılar karar versin. Ama bir televizyon kanalında böyle bir ulu orta görüşme yapmalarını ben doğru bulmuyorum."

"NET BİR ŞEKİLDE ANLATSINLAR, HEPİMİZ ÖĞRENELİM"

"Vallahi iki taraf da kendince haklı sebepler ileri sürüyor. İşte bunu yüzleşirlerse görürüz. Ama şu var tabii Fikret Orman'ın haklı olduğu konu Ahmet Nur Çebi'nin 6.5 sene onun ikinci başkanı olduğu. Bunlara ses çıkarmadığı yönünde. Ama başkanın haklı olduğu konu da kendisinin bir şekilde bu işlerden tasfiye edilmeye çalışıldığı, önünün kesildiği gibi... Dediğim gibi bunları net bir şekilde anlatsınlar. Hepimiz öğrenelim." 

"SUDAN BAHANELERLE YÖNETİMİ BIRAKMALAR..."

"Ama Beşiktaş başkanına herkes saygı duymak zorunda.  Bakın işin özü orada kalıyor. Yani Beşiktaş Başkanı bir şey diyorsa biz buna inanmak zorundayız. Eski başkan derse de o da belgeleriyle ortaya koysun. Şimdi 
bir sürü şeyler söylendi. Niye kaçıldı, ne oldu? Seçim yapıyorsunuz üç ay sonra seçime gidiyorsunuz. Yani sudan bahanelerle yönetimi bırakmalar. Yapılan kötü sözleşmeler... Bunlar hep Beşiktaş'ın içinde konuşulması gereken şeyler. Ama bu arada tabii de sayın başkanın da hala şu raporları açıklamaması ya da yönetimin açıklamaması da ayrı bir facia! Nasıl bir rapordur? Evet pandemidir yani ama hepimiz bir şekilde çalışıyoruz pandemide. Yani o raporu da bir görelim. Neyin ne olduğunu görelim yani."

"KALİTELİ OYUNCULARI UCUZA KAPATTILAR"

"Borçlanmadan da transfer yapamazsınız. Ama baktığınızda da bu kadar kaliteli oyuncuları ucuza kapattılar. Onu da kabul etmek lazım. Bu da bir başarı. O yüzden buna karşı çıkmamak mümkün değil. Zaten normal şartlarda eğer bu transferler uyum sağlarsa Beşiktaş'a açık ara şampiyon olmamız lazım. Ama tabii uyum sağlaması lazım. Malum bir Maradona örneği var. Barcelona'ya gidip topa vuramadı ama Napoli'yi tek başına şampiyon yaptı."

"YÖNETİM YAPACAĞINI YAPTI, SIRA SERGEN YALÇIN'DA"

"Yine söylüyorum; transferler tutarsa  şampiyonluğun en büyük adayı Beşiktaş'tır. Ama burada artık yönetim yapacağını yapmıştır. Bundan sonra her şey teknik kadronun elindedir. Bundan sonra bu kadroyu oynatmak, başarılı olmak teknik kadronun işidir, yönetim elinden geleni yapmıştır. Yiğidi öldür hakkını yeme. Sayın Sergen Yalçın da herhalde buna karşı çıkamaz. Alınan oyuncular da dünya çapında oyuncular. Bunları artık oynatmak, birbirleriyle koordine etmek, başarılı olmak Sergen Yalçın'ın görevidir. İnşallah o da bunu yapar. Ondan sonra Beşiktaş da şampiyonluğun en büyük adayı olur. Ki bence açık ara şampiyon olması lazım transferler tutarsa."

"İYİ BİR SEZON OLSUN, HERKES AŞISINI OLSUN"

"İyi bir sezon olsun, kazasız, kavgasız, gürültüsüz. Çünkü tribünlere artık seyirciler gelmeye başladı. Sağlık çok önemli, malum pandemi. İnsanlar bu kadar iç içe olmasın, kendimizi koruyalım. Bakın her gün 300'e yakın insan vefat ediyor, çok dikkat etmemiz lazım. Aşı olmayanlar lütfen aşı olsunlar. Bir de mesela şunu duyuyoruz, basında da okuduk; sahte PCR testleri alıp maça girme falan var. Bunlara kimse tenezzül etmesin, herkes aşısını olsun. Olmayanlar da maça gitmesin otursun, maçını televizyonda izlesin. Hiçbirimizi riske sokmasınlar. Bırakın artık Beşiktaş'ı, Galatasaray'ı, Fenerbahçe'yi, tüm takımları bırakın. Burada artık ülkenin sağlığı önemli. Hepimizin sağlığı önemli. Hani çolukları, çocukları, torunlarını düşünsünler. Herkes buna göre tedbirini alsın. Hele artık dünya içinde en önemli şey bu 
oldu."

Duhuliye.com / ÖZEL RÖPORTAJ