İSTANBUL'DA ÇOK BAŞARILI

İstanbul içinde Önder Hoca geldiğinden bu yana Beşiktaş'ın bir sıkıntısı yok. İyi oynuyor, kötü oynuyor ama skorlara baktığımız zaman Göztepe, Kayseri, Gaziantep galibiyet. Fenerbahçe maçı beraberlik. Bugün Karagümrük maçı galibiyet. Baktığın zaman Önder Hoca ile Beşiktaş İstanbul'da çok başarılı.

İKİYE AYIRMAK GEREK

Bugünkü maça gelirsek. Maçı ikiye ayırmak gerekiyor. İlk 63 dakikalık Beşiktaş performansı ve son 30-32 dakikalık Karagümrük performansı. Beşiktaş, ilk 63 dakikada daha fazla gol bulabilirdi. Batshuayi ve Larin ile pozisyon buldular.

NET PENALTI

Caner'in yaptığı hareket net penaltı. Çünkü Caner'i çok iyi tanıyan biri olarak, Caner aynayla bile baksa kendisiyle bile tartışabilen Caner Erkin, o pozisyonda neredeyse hakeme bile itiraz etmedi. Pozisyonun ne kadar net olduğunu gösterdi.

BEKLENEN OYUNU GÖSTERMEDİ

Beşiktaş, beklenen oyunu gösterdi mi, bence şahsen göstermedi derim. Ben bu kadrodan daha iyi bir futbol beklerim. Çünkü daha önce göstermiş olduklarından dolayı. Çok üst düzey oldukları maçlardan dolayı.

TOPU ALAN GEVELEDİ

Karagümrük, ilk 60 dakikalık bölümde çok temposuz oynadı. Belki Farioli döneminden kalan bir alışkanlık bu, yavaş pas yaptılar. Topu alan çok geveledi, hareketlilik olmadı.

TEMPOYU ARTTIRDILAR

İkinci yarı Karagümrük 60'dan sonra Emre Mor hareketlendi, Arveladze oyuna girdi, hareketliydi. Ön taraf hareketlendi. Biraz tempoyu arttırdılar.

KRİTİK KURTARIŞLAR YAPTI

Maçta 60'tan sonra da hava soğuk olmasına rağmen, maçın içinde çok adını duymamamıza rağmen Ersin faktörü önemliydi. Kritik kurtarışlar yaptı.

KONDİSYONU ZAYIF

Özellikle bu maçta şunu sezinledim Beşiktaş'ın kondisyonu zayıf, temposu düşmüş. Son 35 dakikada bunu net gördük.

KORNER KULLANAMAYACAK HALDE

Kulübeden gelen oyuncular bunu değiştirebilirdi ama Güven'in performansı kötüydü bugün. Gökhan Töre'ye hiçbir şey söylemiyorum. Kalitesine çok güvendiğim bir isim ama neredeyse korner bile kullanamayacak hale gelmesi beni şaşırtan bir durum.