İŞTE KAHVECİ'NİN AÇIKLAMALARI: 

"Futbolla ilgileniyoruz. Pjanic'i 100 kişiden 95'i tanıyordur. Son senede Barcelona'da çok fazla oynayamadı ama orada oynamak da o kadar kolay değil. İstediğin kadar yıldız ol, beklenti, sorumluluk, kültür orada o kadar kolay değil. Roma, Juventus dönemi. 12-13 asist yaptığı dönemler. Peş peşe şampiyonluk dönemlerinde banko oynayan isimdi."

"SON YILLARIN EN BÜYÜK FIRSAT TRANSFERİ"

"Oyunun iki yönünü de oynayan bir Pjanic, hiç gündemde olmayan bir isimdi. Transfer döneminde başarılı işler yapan yönetim. Hakikaten büyük olay. Son yılların en büyük fırsat transferi olabilir. Barcelona öncesinde Juventus var, öncesinde Roma var Lyon var. CV'sine bakınca bir duruyorsun."

"İHTİYAÇ VAR MIYDI? VARDI"

"Beşiktaş'ın ihtiyacı var mı? Var. İyi oynar mı? Oynar. Şampiyonlar Ligi tecrübesi var. Eğer Pjanic gelmeseydi de Beşiktaş orta sahası çok iyiydi. Josef, Alex, Salih, Atiba'sıyla. Şampiyonlar Ligi'nde en iyi kuralardan birini çektin. Biz Şampiyonlar Ligi'nde yenilgisiz gruptan çıktığımız dönemler yaşadık, neden olmasın deniyor."

"BU KADRO BİR ŞEYLER VAAD EDİYOR"

"Sergen hoca haklı olarak Şampiyonlar Ligi ile ilgili Avrupa ile aramız açıldı dedi. Kalite, mücadele, tempo olarak vs. olarak. Pjanic geldikten sonra Batshuayi önde, Larin, Alex, Ghezzal, Pjanic, Josef, Vida, Welinton, Rosier, Nsakala. Şampiyonlar Ligi için kadro yaptım diyor şimdi, bu kadro bir şeyler vaad ediyor."

"GÖZÜMÜN ÖNÜNDE OLUMLU TABLO VAR"

"Pjanic de gelince bu gruptan biz neden çıkmayalım diyor. Sporting de güçlendi Sarabia ile. Dortmund var Haaland var. Almanya'da kendi seyircimizle oynayacağız. Hollanda'da Ajax'ta da ayn şekilde. Gerekirse orada kombine alıyorlar Türk takımlarına yine destek veriyorlar. Bunlar önemli. Bir olumlu tablo gözümün önüne geliyor"

"GRUPTAN ÇIKMAK İSTİYOR"

"Ben ligde şampiyon oldum, kupayı aldım diyor. Şimdi de Şampiyonlar Ligi gruplarından çıkmak istiyor. Soyunma odasına şimdi girecek, şampiyon oldunuz, bir maçta 11 kez pozisyona giriyorsun, Alex topu alıyorsun çatala bırakıyorsun, Ghezzal senin asist yapmayacağın takım yok. Josef sen oradayken bizi zor geçerler, Vida kornerden çıkarsın gol atarsın, Ersin Mert geldi hala kale sende. Siz neden Sporting'i yenmeyin, Dortmund'u yenmeyin, Ajax'ı yenmeyin diyecek sana. Bu kadro bunu vaad ediyor"

"RAKİBE SAYGI DUYAN AMA ÇEKİNMEYEN TAKIM"

"Bir futbolsever olarak Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde Pjanic'i 11'de oynatmasını bekliyorum. Büyük konuşmak da istemiyorum. Çok güzel bir kadro kuruldu, çıkma şansı da yüksek bir kadro kuruldu. Çok da abartarak konuşmak istemiyorum, rakibe saygı duyan ama rakipten çekinmeyen bir takım olacak. Her an her şeyi yapabilecek bir Beşiktaş, çok da kaliteli oyuncuları var artık"

Kaynak: Sporx