27.05.2025 - 16:06

Nijeryalı haberleri asılsız çıktı, sözleşme uzattı...

Dış basında Beşiktaş’la anılan Slavia Prag’ın stoperi Igoh Ogbu’nun transfer iddiaları gerçek çıkmadı.


Son günlerde adı sıkça Beşiktaş ile anılan Slavia Prag’ın savunma oyuncusu Igoh Ogbu’nun transferi gerçekleşmiyor. Nijerya basını AllNigeriaSoccer.com'un haberine göre, Ogbu’nun siyah-beyazlılara imza atacağı yönündeki söylentilerin gerçeği yansıtmadığı belirtildi.


Haberde, Beşiktaş Teknik Direktörü Solskjaer ile Ogbu’nun menajeri arasında geçmişten gelen bir bağ olduğuna dikkat çekilse de, iki taraf arasında şu ana kadar herhangi bir görüşmenin yapılmadığı kaydedildi.


25 yaşındaki stoperin, geçtiğimiz hafta sonu Slavia Prag ile olan sözleşmesini 2027 yılı sonuna kadar uzattığı ifade edildi.


Fransız kulüplerinin de radarında olduğu bilinen Ogbu, 2023’te Norveç ekibi Lillestrøm’dan yaklaşık 2.5 milyon euro bonservis bedeliyle Slavia Prag’a transfer olmuştu.


Milli takımdan da davet alan Ogbu’nun, önümüzdeki günlerde Nijerya A Milli Takımı formasıyla sahaya çıkması bekleniyor.



duhuliye.com/ dış basın

Hbr1903

HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..

YORUMLAR

Baba Yorgun Yrp
27.05.2025 - 18:51

Evet arkadaşlar kesinlikle şuan beğenmediğiniz kendiniz çöp olduğunuz halde aynaya bakmadan çöp dediğiniz oyuncuların yüzde 99 unu siz aldırdınız yada alınırken halay çektiniz. Buna onur bulut dahil.

Yanıtla Beğenme (1)
HEDEFSİZLİK BİR HEDEF OLDU
27.05.2025 - 17:05

Adam prag'ta yaşıyor , dünyanın en güzel şehirlerinden biri.. Muhtemelen takımında saygı görüyor.. liglerinde eytam yok , hak yeme yok.. iyi oynayan kazanıyor.. Gayet tatminkar yıllık kazancı ve ingiltere , almanya ligleri gibi hedefi de vardır... Ne yapsın bu rezil ligde , 3.bile olamayan işi gücü ajitasyon bir camiada..

Yanıtla Beğenme (3)
Fatsali Seko
27.05.2025 - 17:50

@HEDEFSİZLİK BİR HEDEF OLDU pragda alacagi Maas, istanbulun 4de1... Emin ol Bonservisiz olsa 1 saniye düsünmeden Istanbula gelir

Beğenme (0)
Baba Yorgun Yrp
27.05.2025 - 16:56

Beşiktaş'ın en büyük düşmanı ne rakipleri ne hasan emmi ne patron samet ağa ne de tff. Kesinlikle en büyük düşmanı sabırsız full boş full kaos full arabesk tinerci taraftarıdır.

Yanıtla Beğenme (3)
Dortmund Kartal
27.05.2025 - 18:26

@Baba Yorgun Yrp tabiki.Tek sorumlusu taraftar zaten...Biz aldırdık Onur Bulutları,Chamberlain,Immobileyi, Marioları,Udokaiları,Onanaları,Rashicaları,Svenssonları,Masuakuları,El Musratileri,Hadziahmetoviçleri,Mucileri.Elalemin 3 tane maça direk etki edecek 4 tane forveti varken biz bir İmmobileden 1 sene boyunca medet umduk.Suçlusu tamamen taraftardır.Artık deniz tükendi...Sabır taştı.Gelecek sezon bu taraftar saçmasapan transfer yapan yönetimden kan alır kan

Beğenme (1)
Kartal
27.05.2025 - 17:32

@Baba Yorgun Yrp Ha gayret sabret. bu sene 3-4 yarışındayız. seneye 5ncilğe oynar borcu da 15 milyara dayarız. 5-6 yıla kalmaz da kayyum mu atanır araplara mı satılır bilemem. Sabret az kaldı

Beğenme (3)