Futbol

“Nöbetçi Tahkim istiyoruz!”

Beşiktaş Divan Kurulu Üyesi Alen Markaryan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Dusan Vlahovic’e verilen 1 maçlık men cezasına sert tepki gösterdi.

Fenerbahçe derbisinin ardından Futbol Disiplin Talimatı’nın 41. maddesi kapsamında PFDK’ya sevk edilen Vlahovic’e 1 maç men cezası verildi. Beşiktaş’ın karara Tahkim Kurulu nezdinde itiraz edeceğini açıkladı.

Kararın Beşiktaş-Erzurumspor karşılaşmasına kısa süre kala açıklanmasına dikkat çeken Alen Markaryan, itiraz sürecinin sağlıklı şekilde işletilebilmesi için “nöbetçi Tahkim” talebinde bulundu.

Markaryan paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Biz yarın Vlahovic’i oynatmasak bir şey olmaz. Fakat siz görüyoruz ki tatlı su kurnazlığı yapıyorsunuz. Beşiktaş maçına 24 saat kala ceza tebliğ ediyorsunuz.

Madem öyle, nasıl ki nöbetçi mahkeme var, siz de nöbetçi Tahkim kurun. Biz bu 1 maça itiraz etmek istiyoruz. Neye göre, hangi maksatla, hangi kanaatle ve neye dayanarak ceza verdiniz?

Biz Beşiktaş camiası olarak bu cezayı kabul etmiyoruz ve itiraz etmek istiyoruz. Dediğim gibi, yetişmez diye düşündürüp itiraz hakkımızı boşa düşürmek istiyorsunuz. Nöbetçi Tahkim istiyoruz biz de.”

Beşiktaş Kulübü de Vlahovic’in PFDK’ya sevk edilmesinin ardından yaptığı resmi açıklamada sürece tepki göstermiş ve futbolcusunun hakkını korumak amacıyla gerekli itirazların yapılacağını duyurmuştu.

duhuliye.com 
 

www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026 

{ "vars": { "account": "GTM-T3XXFJ6" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }