Heyecan dolu ve oldukça gergin geçen mücadelenin sonunda 3 puanın sahibi konuk takım Trabzonspor oldu. Siyah-beyazlıların tecrübeli futbolcusu Fabrice N’Sakala sosyal medyadan yaptığı hareketle taraftarlar tarafından tepki gördü.

AVCI’YA TRİBÜNLERDEN TEPKİ

Saha dışı olayların fazlaca yaşandığı mücadelede tribünlerin tepki gösterdiği ilk isim Abdullah Avcı oldu. Vodafone Park tribünlerinde yer alan seyirciler bordo-mavili takımın tecrübeli çalıştırıcısına maç boyunca tepki gösterdi.

UĞURCAN ÇAKIR’A KÜFÜR

Trabzonspor’un milli file bekçisi Uğurcan Çakır, karşılaşmanın son anları ile mücadelenin ardından tribünlerle tartıştı. Tecrübeli eldiven Trabzonspor’un galibiyet golünün ardından tribünlere sus işareti yaptı. Bordo-mavililerin milli kalecisi Uğurcan Çakır, 90 dakikanın ardından da büyük bir sevinç yaşadı. Karşılaşmanın hakemi Erkan Özdamar, bu sevinci abartılı bulduğu gerekçesiyle tecrübeli eldivene ikinci sarıdan kırmızı kart gösterdi. Öte yandan Beşiktaş taraftarları da genç kaleciye küfretti.

YUSUF SARI’DAN PAYLAŞIM

Bordo-mavili takımın genç futbolcusu Yusuf Sarı maçın ardından sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Tecrübeli hücumcu “Bravo takım! Bu şehri gururlandırmaya devam edeceğiz! Yolumuz uzun ama biz inanıyoruz! Olacak inşallah” ifadelerini kullandı. Yusuf Sarı’nın Beşiktaş maçının ardından yaptığı bu paylaşımı Fabrice N’Sakala’nın beğendiği görüldü.

TARAFTARLAR SERT ÇIKTI

Karşılaşma kadrosunda yer almayan ve son haftalarda forma yarışında Rıdvan Yılmaz ile Umut Meraş’ın gerisinde kalan Fabrice N’Sakala’nın bu hareketi kısa süre içerisinde tepki çekti. Bazı taraftarlar, 31 yaşındaki oyuncunun kadro dışı bırakılmasını istedi. Öte yandan Kongolu futbolcu geçtiğimiz günlerde de “Ljajic’i özledim” paylaşımı yapmış ve yine Beşiktaş taraftarları tepki göstermişti.

Kaynak: Skorer