Hürriyet'in haberine göre; Mücadelenin 40. dakikasında ise Emirhan İlkhan'dan alkışlanacak bir hareket geldi.

Emirhan ile Gökhan Gönül'ün mücadelesinin ardından top taca çıktı. Hakem Alper Ulusoy, taç atışını Beşiktaş lehine verirken Gökhan Gönül ısrarla hakeme, 'Sor, sor, sor' ifadeleriyle çıkıştı.

Genç futbolcu da topun kendisinden çıktığını söyledi ve Alper Ulusoy kararını değiştirdi. Bu olayın ardından Gökhan Gönül de Emirhan'ı sarılarak tebrik etti.

'ÇOK BOŞ 2 GOL YEDİK'

Maç sonu açıklamalarda bulunan Emirhan İlhan, "Elimden geleni yaptım, yaptık. Çok boş 2 gol yedik. Bizim kontrolümüzde olan bir oyunu yediğimiz saçmasapan 2 golle bitirdik. Çok üzgünüz. Üzgünüm yapacak bir şey yok. İyi oynamak yetmiyor. Önemli olan kazanmak" şeklinde konuştu.

EMİRHAN İLKHAN KİMDİR?

Beşiktaş'ta 2004 doğumlu Emirhan İlkhan, Süper Kupa'da Antalyaspor karşısında 80. dakikada oyuna girdi. Siyah-beyazlı taraftarlar da 17 yaşındaki futbolcuyu sosyal medyada gündeme taşıdı.

Profesyonel kariyerinin ilk maçına çıkan 17 yaşındaki futbolcu, orta sahada görev yapıyor. 2019 yılından bu yana Beşiktaş altyapısında forma giyen genç orta saha iki kez de U18 Milli Takım'ın formasını giydi.

Kaynak: Hürriyet