"29. dakikada Traore'nin Vida'ya yaptığı harekette top kafa seviyesinde, yeşilli oyuncunun kontrollü olması düşüncesindeyim. Kontrolsüz hareket olarak düşündüğüm için net bir sarı kart bu."

'BEN FAUL OLMADIĞI GÖRÜŞÜNDEYİM'

"30. dakikada Can Bozdoğan'ın Serginho'ya müdahalesinde Can riskli bir müdahale yapıyor ama çok temiz bir şekilde alıyor topu. Ben faul olmadığı görüşündeyim."

'SAYGISIZCA BİR DAVRANIŞ DEĞİL'

"33. dakikada Rosier'in eliyle alması oyunun imajını bozmaktan kart verilebilir. Oyunun içerisinde yapılsa niye böyle hareket yapıyor denebilir ama bu saygısızca bir davranış değil. O yüzden kart olmaz."

'PENALTI OLMAZ'

"36. dakikada Vida burada top eline temas ediyor bile olsa tamamen doğal konumda. Bu yüzden penaltı olmaz."

'DEVAM KARARI DOĞRU'

"41. dakikada Perez'in Batshuayi'ye hareketinde devam kararı doğru."

'2 KEZ UYARILMAZ'

"45+2. dakika hakem arkadaşımız dedi ki 45 dakika herkes futbol oynuyor. Bana da iş düşmedi. Şimdi ben burada bir iş düşüreyim dedi. İlk etapta hakem izin vermeden ceza sahası ile ilgilenirken korner atışına izin vermemesi gerekirdi. Kornerin atılmasına müsaade ettiler, sonrasında izin vermedim dediler, durdu. Sonrasında yine aynısı oldu. 2 defa bu oyuncuları uyardı. 2 kez uyarılmaz. 2.sinde kart göstermeniz lazımdı."

'O KADAR KÖTÜ YÖNETTİ Kİ BURAYI...'

"Bu top kaleye gitseydi büyük bir problem yaşanacaktı bugün. Bu top kornerden kaleye girseydi yöneticilerin maç sonu açıklamalarını düşünebiliyoruz. Bir FIFA hakemi o kadar kötü yönetti ki burayı..."

'AL BAŞINA BELAYI DURUMU'

"Ceza alanında itişme varsa o korneri attırmayacaksın. O problemi çözmeden izin vermeyeceksiniz. O top gelip kaleye girseydi kimseye anlatamazdınız. Oyuncuları uyarıyorsan 2. hareketinizde kart göstereceğim dersiniz. İkincisinde vuruşu durdurup, sonra kartla cezalandırırsınız. Kendiniz inisiyatif kullanamazsınız. Sonuncusunda gol olsaydı faul yok. Al başına belayı durumu."

'ŞANSI YANINDAYDI, UCUZ KURTULDU'

"Buranın kartsız bitmesi düşünülemez. Gidip burada "Ben varım" diyebilirdi. Şansı yanındaydı, ucuz kurtuldu. Korner kullanır, kullanmaz içeriye bakmadan sırtını çevirip faul veriyor. FIFA hakemi bunu yapmaz. Şu top kaleye girse şu an çok farklı şeyler konuşuyorduk."

'FAUL VE SARI KART OLMASI GEREKİYOR'

"50. dakikada Perez'in Ghezzal'e yaptığı faul ve sarı kart olması gerekiyor."

'HAKEMİN KARARI DOĞRU'

"51. dakikada Teixeira hiçbir temas olmamasına rağmen kendisini yere bırakıyor. Hakemin kararı doğru."

'BÖYLE PENALTI OLMAZ'

"84. dakikada Josef'in pozisyonunda penaltı yok. Böyle penaltı olmaz."

Kaynak: Milliyet