Beşiktaş'ın transfer gündeminde belki ki en yoğun görüşme trafiğini yürüttüğü, ardından da Chelsea'li yıldız Michy Batshuayi'yi kadrosuna kattığı santrfor bölgesi için birçok isim gündeme gelmişti. 
Siyah beyazlıların gündemine gelen isimlerden bazıları yüksek talepleriyle dikakt çekerken, bazıları ise transfer sürecindeki isteksiz tavırları nedeniyle imza atmamıştı. 
Transfer dönemi birçok yerde noktalanırken, bu futbolcuların yeni adresleri de belli oldu.

COSTA, AVRUPA DEFTERİNİ KAPATTI 

Bir dönem Avrupa'nın en iyi santrforlarından biri olarak kabul edilen ancak performansı giderek düşen Diego Costa, Beşiktaş'ın teklifini geri çevirdikten sonra kulüpsüz kalmamak adına ülkesine döndü. Ocak 2021'den bu yana sahaya adom atmayan Brezilya asıllı İspanyol, Atletico Mineiro'ya gitti. 

JOSE, AVRUPA LİGİ'NDE OYNAYACAK

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği Willian Jose, Real Sociedad'da kalmadı. 29 yaşındaki Brezilyalı santrfor, bir diğer La Liga ekibi Real Betis'e bedelsiz kiralandı. Betis, bu sezon Avrupa Ligi'nde mücadele edecek. 

BORJA'YI SATAMADILAR 

Brezilya ekibi Palmerias'ın 2017'de 9.85 milyon Euro'ya transfer ettiği Miguel Borja, elde kaldı. 28 yaşındaki Kolombiyalı için Kartal'dan yüksek bir bonservis talep eden kulüp, oyuncuya aradığı talibi bulamadı. Borja, 1.5 milyon Euro bedelle bir diğer Brezilya ekibi Gremio'ya kiralandı. 

AKPOM'UN ADRESİ YUNANİSTAN 

Chuba Akpom da Kartal'ın gündemindeydi. Tarafların anlaşamaması nedeniyle transfer gerçekleşmemişti. 25 yaşındaki İngiliz santrfor, Middlesbrough'dan yeniden Yunanistan ekibi PAOK'a kiralandı. 

DE JONG, BARÇA'YA GİTTİ

Bu isimler arasında sadece Luuk de Jong, üst segment takımlara transfer oldu. Beşiktaş gibi Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Barcelona, Hollandalı futbolcuyu kiralık olarak kadrosuna kattı. 31 yaşındaki Hollandalı santrforun satın alma opsiyonu bulunuyor. 

Duhuliye.com