İşte Gökçe'nin HABER1903'e yaptığı açıklamalar:

-BURAK DAHA FAZLASINI YAPABİLİR-

Beşiktaş'ın Bursaspor galibiyetini ve Burak Yılmaz'ın performansını değerlendiren Gökçe; "Burak Yılmaz'ın vuruş ustalığı, bilgisi ve tecrübesi ona o golleri attırdı. Tabii takımın da bunda payı var. İsabetli paslar ve kurulan hücum oyunu bunu sağladı. Bu Burak Yılmaz'dan beklenen bir şey. Daha fazlasını yapabilir mi? Evet yapabilir. Burak Yılmaz iyi oynayan bir takımın, gol atması gereken zamanlarda görevini yerine getiren bir oyuncusu oldu. Taraftarda skordaki bu mutluluktan dolayı Burak'ı bağrını bastı. Burak 'Gittiğim her takımda Beşiktaşlı olduğumu dile getirdim' diyor. Bu çok büyük bir cesaret ve sporculuk örneğidir. 'Ben profesyonelim, bu takım için oynuyorum ama ben Beşiktaşlıyım' diyor. Trabzonspor gibi fanatik taraftarın çok olduğu bir camiada bile gol krallığına giderken bunu söylemiş adamdır. Bu tarafı takdir edilmeli. Beşiktaş saha içindeki yarışı kazanırken, Burak Yılmaz da taraftarı kazandı." ifadelerini kullandı.

-BEŞİKTAŞ YENİ BİR DERİNLİK, YENİ BİR RENK KAZANDI-

Siyah beyazlıların sampiyonluk yarışına yeniden katıldığını dile getiren Gökçe; "Beşiktaş, şampiyonluk yarışından koptu denilen bir dönemdeydi. Gelen-giden bir durum vardı ortada. Beşiktaş takımı yeni bir derinlik, yeni bir renk kazandı. Burada sakıncalı gördüğüm tek durum, kiralık oyuncuların verdiği kısa süreli mutluluklar yaşıyoruz. Elimizden gidince üzülüyoruz. Kagawa'nın performans gösterdiği takdirde Dortmund ile erken bir anlaşma yapılması isabet olur. " dedi.

-OĞUZHAN'IN ONA İHTİYACI OLAN BİR KULÜBE GİTMESİNDE FAYDA VAR...-

Oğuzhan Özyakup'un yavaş yavaş kadrodaki şansını kaybettiğini dile getiren Gökçe; "Savunmacılar da çok iyi oturdu. Vida ile Mirin iyi bir uyum sağladı. Lens 'ben buradayım' diyor. Takımın oyun kurucusu Ljajic oldu. Burada Oğuzhan'ın da bir ders çıkarması gerekiyor. Ondan bir dönüş bekliyoruz. Eğer şansını da kaybediyorsa ona ihtiyacı olan bir kulübe gitmesinde bir fayda var."diyerek sözlerini sonlandırdı.

Haber Kaynağı: HABER1903 ÖZEL HABER