26 yaşındaki futbolcu, özel hoca eşliğinde ekstra çalışmalarla zayıf yanlarını geliştirmeye çalışıyor. Gelecek sezon Siyah-Beyazlılar'ın "orta sahaya yeni transferi" olma yolunda adımlar atan milli futbolcu, kaybettiği itibarını geri kazanmak için canını dişine takmış durumda.

10 NUMARAYA VEDA EDİYOR

Taraftarın gözünden düştükten sonra hocanın da gözünden düşünce yedek kulübesinin müdavimi olan Oğuzhan, "takım kaptanı" olmasına rağmen en zor ve kritik maçlarda takımını yalnız bıraktı. Kaptanlığın golcü Burak Yılmaz'a verilmesiyle üzerindeki yükün hafifletileceği Ozzie, 10 numaralı formasını da Adem Ljajic'e verip sıfırdan başlayacak.

"BEŞİKTAŞ MACERAM BÖYLE BİTEMEZ"

Oğuzhan'ın yakın çevresine, "Ben buraya geldiğimde 19 yaşında bir çocuktum. Dişimle tırnağımla Beşiktaş'ın kaptanlığına yükseldim, çocukların idolü, taraftarın gözdesi oldum. Her futbolcunun kötü dönemleri olabilir. Her zaman Beşiktaş formasına layık olmaya, bana bu sorumluluğu verenlere layık olmaya çalıştım. Benim Beşiktaş maceram böyle bitmeyecek. Yeniden güzel günler göreceğiz, şampiyonluklar yaşayacağız" diye dert yandığı aktarıldı.

Haber Kaynağı: Akşam