Bursa deplasmanı her takım için zor, Beşiktaş için daha da zordur… Yine kolay olmadı. Tıklım tıklım dolu tribünler üç haftadır istenmeyen sonuçlar alan Bursaspor'u ateşlemişti. İlk 45'te ev sahibi takım daha iyi oynadı ve Beşiktaş'ın kımıldamasına pek izin vermedi.

Tolgay ve Oğuzhan'la yine yumuşak bir orta saha tasarlayan Şenol hoca bu manzaradan memnun olmalı ki, ikinci yarıya da aynı şekilde başladı. İsimler değişmese de taktik olarak değişen bir şeyler vardır.

***

Sanırım Güneş, Tolgay ve Oğuzhan'a, "Derdiniz ne sizin, biraz öne oynayın" mealinden yüklenmiş ki, özellikle Oğuzhan vites yükseltip yönünü Bursa kalesine çevirdi.

Nitekim ilk aklı başında atakta Ozi adına yakışır bir asist yaptı ve sahanın en kötülerinden Babel de golü yaptı.

Beşiktaş öne geçmiş ama orta sahası da bitmiş, Şenol hoca seyrediyor! İnanılır gibi değil. Beşiktaş Adem Ljajic'i neden aldı acaba!?

Gelelim Karius'a… İlk yarıdaki kurtarışı müthişti, yediği golde de hatası yok. Beşiktaş kalesi güvenli ellerde. Karius'taki özgüven önündeki savunmaya da yansıyor. Hollywood yıldızları kadar yakışıklı olması bir yana harika da bir kaleci Karius.

FİNAL: Oğuzhan ve Tolgay birlikte her takım için ağır bir yüktür. Şenol hoca bunu anlayana kadar Beşiktaş böyle kör-topal gidecektir. Net!

NOT: Samet hoca, Sakho'yu almak için o kadar uğraştın, oynatmak için neden ikinci yarıyı bekledin? Adam maçın kaderini değiştirdi.

Turgay Demir / Fotomaç