Futbol

Oh, sessizliğini bozmak istiyor!

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi Play-off turu ilk maçında bu akşam sahasında Kauno Zalgiris'i konuk edecek.

Tüpraş Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 20.00'de başlayacak ve S Sport Plus ekranlarından yayınlanacak. Karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Tobias Stieler yönetecek. Stieler'in yardımcılıklarını Lasse Koslowski ve Jonas Weickenmeier yapacak. Robin Braun ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

Gözler Oh'ta

Siyah-beyazlılarda karşılaşma öncesinde gözlerin çevrildiği isimlerden biri de Güney Koreli golcü Hyeongyu Oh olacak.

Beşiktaş'ın en büyük gol umutlarından biri olması beklenen Oh'un Kauno Zalgiris karşısında ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor. Güney Koreli golcü, bu sezon şu ana kadar 4 maçta 326 dakika sahada kalmasına rağmen henüz skor katkısı üretemedi. Oh, söz konusu karşılaşmalarda 2 kez de sarı kart gördü.

Şeytanın bacağını kırmak istiyor

Hyeongyu Oh, bu akşam oynanacak Kauno Zalgiris karşılaşmasında atacağı gol veya gollerle sessizliğini bozmayı ve Beşiktaş formasıyla bu sezon resmi maçlardaki ilk golünü kaydetmeyi hedefliyor.

Geçtiğimiz sezon devre arasında Genk'ten transfer edilen Oh, Beşiktaş formasıyla çıktığı 16 maçta 8 gol ve 4 asistlik performans sergileyerek önemli bir skor katkısı vermişti.

Güney Koreli golcü, Kauno Zalgiris karşısında yeniden fileleri havalandırarak hem takımına avantaj sağlamayı hem de yeni sezondaki gol hasretine son vermeyi amaçlıyor.

duhuliye.com

www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026

{ "vars": { "account": "GTM-T3XXFJ6" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }