Beşiktaş'ın eski futbolcusu Okan Koç, bugün Beşiktaş - Kocaelispor maçını yerinde izledi. Okan Koç maçta forma giyen oyuncuları yorumladı.


İşte Okan Koç'un futbolcularıyla ilgili değerlendirmeleri:


"Hazırlık maçından önce ayaküstü Abdullah Hoca'yla konuştum biraz. Hocayı çok enerjik, heyecanlı ve istekli gördüm. Hoca çok umutlu ve iştahlıydı...


Ben maçtaki futbolcuların performanslarını tek tek yorumlamak istiyorum.


Gökhan Gönül geçen sene bıraktığı gibi aynı şekilde devam ediyor. Bugün maçta gördük, ayn disiplin ve aynı profesyonelikteydi. Dorukhan da Gökhan gibi...


Ljajic, çok farklı meziyetleri olan ço kaliteli bir oyuncu. Çevresindeki oyuncular ona ayak uyduramıyor. Mesela Lens...

Lens varlık gösteremedi. Çok isteksiz, iş yapamıyor, icraat yapamıyor. Gitmek istiyor ama gidemiyor. Kalibresi bu. Koşu yapması lazım yapamıyor.


Oğuzhan 6 numara poziyonunda deneniyor. Abdullah Hoca çok üstünde duruyor Oğuzhan'ın. Büyük ihtimalle o bölgede oynatmayı düşünüyor.


Quaresma gol falan attı ama uyumsuz. Ljajic, Boyd, Quaresma zaten birbiriyle çok uyumsuz bir üçlü. Ljajice'uygun futbolcular olsa çok daha verimli alınabilir.


Roco çok basit hatalar yaptı. Güven vermiyor.


Caner defansif anlamda ufak tefek sıkıntılar yaşasa da üçüncü bölgede çok etkili. Fiziksel olarak kendisini toparladığında Beşiktaş'a yine çok katkı sağlayacaktır.


Gençlerden Muhayer çok kaliteli bir oyuncu. Gelecek vaadeden bir oyuncu.


Hoca Erdem'den çok memnun. 'Top kaybetmiyor' diyor Erdem için. Çok iyi top kullanıyor, fiziksel anlamda geliştiği taktirde uzun yıllar faydalanılabilecek bir isim.


BEŞİKTAŞ'IN EKSİKLİKLERİ NELER?


Mutlak bir şekilde bir kanat oyuncusu daha lazım. Bu iş Lens ve Quaresma'yla olmaz gibi görünüyor.


Vida'nın yanına bir isim kesinlikle gelmeli. Ayrıca Linnes tarzı hem sağ hem sol bekte oynayabilecek bir oyuncu alınmalı."