Okan Koç, Aspor'daki Transfer Hattı programında Beşiktaş'ın transfer çalışmalarını yorumladı. İşte Okan Koç'un açıklamaları:


"Beşiktaş taraftarı kaygılanmasın çünkü takımın omurgası çok iyi. Yönetimin takviyeleriyle takım daha iyi bir hale gelecektir. Boyd da faydalı olur ancak transferler devam etmeli. Vİtor Hugo konuşuluyor. İki yıldır Fiorentina'da sürekli oynamış ve iyi bir oyuncu. Başka bir çok oyuncunun adı dolaşıyor ortalıklarda.


Burada önemli olan konu şu, yönetim artık icraate geçmeli. Yeni futbolcular kampa yetiştirilmeli, takımla kaynaşmaları gerekiyor. Minimum 4-5 transfer yapılması lazım. 2-3 isim kampa muhakkak yetişmeli. Kamp süreci çok önemli.


Bankalar Birliği'yle yaplan anlaşmanın ardından 250 milyon TL gibi bir para gelecek. Yapılacak transferler nokta atışı olmalı. Beşiktaş'ın çk büyük avantajları var. Çok iyi bir omurgası var takımın. Çok iyi bir taraftarı ve çok iyi bir stadı var. İçeride askı kurmak çok kolay Beşiktaş için. Bu ruha uygun isimler transfer edilmeli. Ama geç kalmadan yapılmalı transferler.


Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Beşiktaş'tan daha çok borcu var ve bir çok transfer yaptılar. Yapmaya da devam ediyorlar. Beşiktaş'ın FFP sorunu yok. Gidip iyi oyunculara yatırım yapmalılar. Zaten Avrupa'da bir iki tur atladığında oyuncularına teklifler gelecek. Beşiktaş'ın bir piyasası var Avrupa'da.


Beşiktaş'ın en büyük avantajı Abdullah Avcı'dır. Ligi çok iyi bilen bir isim takımın başında. "