"Hiçbir şekilde takım bütünlüğü sağlanamıyor"
İletişimimiz oyuncularla çok güçlü. Farklı bir yöntemle iki günde bir araya gelip çalışıyoruz. Ancak hiçbir şekilde takım bütünlüğü sağlanamıyor. Telafi edilemeyecek psikolojik durumu da var. Birbirimizden uzaklaşmadan çalışmayı düşünürken bu yöntemi bulduk.

"Büyük bedeller bağışlandı"
Takımımızın ve oyuncularımızın çok büyük bağışları oldu. Antalya'da ve Antalya dışında büyük bedeller bağışlandı. Bu basına fazla yansımadı. Öztürk ailesinin bu anlamdaki duyarlılığını çok iyi biliyorum. Bu bütünlüğü sağlamak önemliydi.

"Bazı yönetici ve hocalar kendilerini düşünerek açıklamalar yaptı"
Bazı yönetici ve hocalar bu süreçle ilgili kendilerini düşünerek açıklamalar yaptı. Bence bunlar doğru değil. Umarız bu süreç geçtikten sonra da teknik direktörler, sporcular, başkanlar ve devletimizin büyükleri bir araya gelerek bir kurul oluşturulur. Herkesin sahip olduğu haklar var. Çünkü çok bireysel konuşuyoruz.

"Olay 3-4 aya uzayacak gibi görünüyor"
Bu sürecin zihinsel süreci var. Bizim yaptıklarımızın öncelikli amacı antrenman değil. Hepimizin birbirini gördüğü ve şakalaştigi bir oluşum var. Süre uzadıkça futbolcuların form tutma süreci de uzuyor. Olay 3-4 aya uzayacak gibi görünüyor. Belki hazırlık için 7-8 haftalık zamana ihtiyaç olacak. Oyuncuların geri dönüşü de önemli. Ancak bu bireysel çalışmalar takım için hiçbir şeyi etkilemez.

Kaynak: TRT Spor