Beşiktaş maçı öncesi Hatayspor teknik direktörü Ömer Erdoğan'ın koronavirüs testinin pozitif çıktığı açıklanmıştı. Bu haberin ardından Hatayspor'da herhangi bir futbolcuda pozitif vaka çıkmaması akıllarda soru işareti bırakırken, genç hocanın Gençlerbirliği maçı sonrası basın toplantısından görüntüsü de kafaları karıştırdı. 

Gençlerbirliği maçının ardından açıklamalarda bulunan Ömer Erdoğan'ın nefes almakta zorlandığı  görülürken, yüzündeki ifadeden de acı çektiği anlaşılıyor. Bu karşılaşma sonrası Ömer Erdoğan'ın pozitif olduğu Hatayspor kulübü tarafından açıklanırken, takımdaki oyunculara dair herhangi bir açıklama yapılmamıştı. 

Ömer Erdoğan'ın basın toplantısındaki görüntüsüne dair sosyal medyada yapılan paylaşıma bir doktorun yaptığı yorum ise oldukça dikkat çekici... Twitter'da yapılan bu yorumda doktor, "Ömer Erdoğan o röportajı yaptığında bir hekim olarak söyleyebilirim ki akciğer tutulunu olan bir Covid-19 hastası... Bu bağlamda hastalığın en az 3-4 gündür var olduğuun söyleyebilirim. Takımdaki diğer kişiler yeniden değerlendirilmeli" ifadelerini kullandı.