Beşiktaş'ta Önder Karaveli ile sezon sonuna kadar yola devam edilecek. Söylemleri ve oyunculara yaklaşımlarıyla tam not olan siyah beyazlı teknik adam, sezon sonunda teknik kadroda olmaya devam edecek. Yönetim bununla beraber teknik direktör için çalışmalarına devam ediyor. 

Özellikle bu noktada sportif direktör Ceyhun Kazancı'ya tam yetki veren siyah beyazlılar, yapılan toplantılarda Alman ekolü üzerinde durmaya karar verdi. Ve bu konuda liste çıkartıldı.

GENÇ KUNTZ WOLF!

Ceyhun Kazancı'nın listesinde üst sıralarda yer alan isimlerden biri Hannes Wolf. 40 yaşındaki çalıştırıcı şu anda Almanya U19 Milli Takımı'nı çalıştırıyor. Daha önce Dortmund'un alt yaş kategorilerinde görev yapan, Leverkusen'de geçici olarak göreve getirilen genç teknik adamın iletişiminin güçlü olduğu biliniyor. Wolf, tarzıyla A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'a benzetiliyor.

KELLER'LE TEMAS KURULDU

Ceyhun Kazancı'nın görüştüğü isimlerden biri de Jens Keller. 51 yaşındaki teknik adam Temmuz 2020'den bu yana boşta. 4-2-3-1 dizilişinin sıkı bir savunucusu. Stuttgart, Schalke, Union Berlin, Ingolstadt ve Nürnberg'de görev yaptı.