ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ GİBİYDİ

Beşiktaş'ın dördüncü golünden sonra şampiyonluk sevinci gibi sevinç yaşandı. O sevinç, duygu patlamasının getirdiği bir durumdu. Önder Hoca'yı da tebrik ederim. Çok ihtiyacı olan bir galibiyetti. Maçın senaryosu da güzeldi. Seyirciyi de havaya soktu. Finali güzel olan bir senaryo oldu. Beşiktaş tribünleri de kazandı.

İLK HEDEF İKİNCİLİK

Beşiktaş ikinciliği çok büyük bir hedef haline getirmeli. Sonra şampiyonluk olur, olmaz bilemem. İkincilik büyük hedef. Gençlerle gidebiliyorsanız harika olur.

GÜVEN'İN PROBLEMİ...

Güven Yalçın yetenekli futbolcu ama en büyük problemi devamlılığı.

HER KULÜBE LAZIM

Önder Hoca gibi zaman zaman güvenebileceğiniz insanlar, her kulübe lazım.

CYLE LARIN KONUSU...

Cyle Larin'in tepki görmesinde sorun imza işi olabilir. Larin'in başka kulüple görüşmesi normaldir. Tamam futbolcuların hayatı zor hayatlar değil ama, onlar da 10 yılda kazandıklarıyla hayatlarını götürecekler. Daha fazla verene gidecekler. Gerçek olan taraftardır, taraftarların bağlılıkları vardır.

GÜVEN, KENAN'I GEÇTİ

Güven Yalçın, Kenan Karaman'ı geçti. Rıdvan Yılmaz da sol bekin adamıdır, Umut Meraş'ın önünde. Salih Uçan da Can Bozdoğan'a formayı kaybetti.

YENİ TEKNİK DİREKTÖR...

Beşiktaş'ın teknik adam konusunda acele etmesine gerek yok. Önder Hoca ile devre arasına kadar devam edebilir. Acil karar vermek değil, doğru karar vermek önemli. Okan Buruk, Şenol Güneş, Çağdaş Atan... Birçok isim gündeme geliyor. Çağdaş Atan'ı tercih etmek daha farklı bir şey. Niye seçtiğine, Beşiktaş yönetimi doğru karar vermeli.

Duhuliye.com