Çebi şu sözleri söyledi:

”ŞAMPİYONLUĞA İNANIYORUM”

Sezonun ikinci yarısında alınacak olan puanları zamanın göstereceğini söyleyen Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, şampiyonluğa inancının sürdüğünü de ifade ederek,

“Futbol ve sonuç itibariyle önümüzdeki maçlarda puanların nasıl dağılacağını zaman gösterecek. Camiamızla, taraftarımızla, hocalarımızla şampiyonluğu sonuna kadar kovalayıp kazanacağımıza inanıyorum.

Biliyorum herkese garip gelebilir ama ben buna inanıyorum” dedi.

”ÖNDER HOCA’NIN BAŞARILI OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM”

Son olarak teknik direktör konusuna değinen Ahmet Nur Çebi, “Siz kesin olarak soruları soruyorsunuz ve haklısınız ama sonuç itibariyle ben şampiyonluk istiyorum.

Bunu başaran hocayla daha mutlu ve huzurlu bir ortam olacaktır. Ama Önder hocanın takım ve futbolcular üzerindeki etkisi, onlarla olan yakınlığı benim için başka bir kriter olacaktır.

Şu ana kadar gözlemleyeceğim konularda son derece başarılı olduğunu düşünüyorum ve umarım böyle devam eder.

Sahada alınan sonuçlar tabii ki başarıdır ama her şey değildir. Ekonomik anlamda dövize karşı kayıp yaşadığımız bir ortamda hocanın katkısı tabii ki çok önemli olacaktır.

Altyapıdaki başarıları bunu gösteriyor. Altyapıdan gelecek genç çocuklarla daha çok yol alabileceğimizi hissettirmesi benim için ilk öncelik olacaktır.

İkinci önceliğim aile ortamı ve huzur, üçüncü önceliğim ise maçlardaki sonuçlar olacaktır.

Beşiktaş'ta kurmayı düşündüğümüz yeni yapılanmada hocamızın başarılı olacağını düşünüyorum” açıklamasını yaparak sözlerini tamamladı.

Kaynak: Sözcü