Beşiktaş'ta bugün Valerien İsmael teknik direktörlük için imzasını atarken Önder Karaveli, Altyapı Koordinasyon Antrenörü oldu. Karaveli'nin A Takım bünyesinde olmayacağı açıklandı.

"Bir aşk hikayesi" paylaşımı

Sergen Yalçın'ın ayrılığının ardından Beşiktaş'ta teknik direktörlük koltuğuna oturan Önder Karaveli ile siyah beyazlılar 18 karşılaşmada 9 galibiyet 6 beraberlik ve 3 mağlubiyet alırken Süper Kupa'nın sahibi oldu. Bugün koltuğunu Valerien İsmael'e devreden Önder Karaveli Instagram hesabından bir hikaye paylaştı. Kayahan'ın "Bir aşk hikayesi" şarkının çaldığı paylaşımda kendisinin de Beşiktaş eşofmanı ile fotoğrafı yer aldı.

Önder hoca Beşiktaş'ın menfaatleri için görevi bırakmak istedi

Valerien İsmael için yapılan basın toplantısında Ahmet Nur Çebi Önder Hoca hakkında konuştu. Çebi "Önder hocaya çok teşekkür ederim. Sergen Hoca'dan sonra görevi sırtlandı ve elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Ancak nedenini bilmediğim bir şekilde sosyal medyada ve medyada sesi çok çıkan, adedi az olan kişiler tarafından yıpratılması doğru değildi. Hocamız, Beşiktaş'ın menfaatleri için görevi bırakmak istedi. Sergen Hoca da Beşiktaş'ın önünü açabilmek için görevini bıraktı. İkisi de kendilerini Beşiktaş'ın çok önünde gördüklerini gösterdiler.

Yola devam edeceğiz

Önder Karaveli hocamız bizimle birlikte yola devam edecektir. Altyapı konusunda uzun zamandır başarıyla devam ettirdiği görevini sürdürecektir. Önder Karaveli başarılıdır. Şanssızlıkların yarattığı sonuçlarla haksız yere linç edildi ve yargılandı. Bunun devam etmemesini rica ediyorum. Eleştiri olur ama linç olmaz" dedi.

Kaynak: Ajansspor