Karşılaşmanın ardından spor yorumcusu Önder Özen, Beşiktaş ile Kayserispor mücadelesini değerlendirdi.

Atiba hayatımda gördüğüm en özel profesyonel futbolculardan bir tanesi. Beşiktaş'ın başına gelmiş büyük ikramiye. Beşiktaş forması ile çok gol atan oyuncuların Atiba'ya borcu var diye düşünüyorum. En küçük kontratla yaptı. Ne bonservis verildi, ne imza parası. 'Atiba Beşiktaş'ta oynayamaz' raporu geldi. Öneren menajerler scout ekibine oyuncuyu sağ bek olarak bildiriyor. Fikret Demirer sağ bek olarak uygun bulmadı. Bulsalar bile alamazlardı. Yabancı sınırı vardı.

Almeida ve Fernandes mecburen oynuyordu. Fona ödenecek para vardı. Elimiz kolumuz bağlıydı. Geri kalanı omurgadan kullandık. Bek olarak Türk oyuncuyu tercih ettik. Slaven Bilic orta saha olarak onu istedi. Brian Steen Nielsen beni ikna etti. Düşünmeden alın, dedi. Fikret Demirer onu sağ bek olarak izledi.Atiba'nın sporcu kalitesi çok yüksek. Vücudunda ekstra yağ yok. Baş ağrısı ilacı bile almıyor. Karaciğeri falan bir bebek kadar sağlıklı. Kendisi bırakacağı zaman bırakır, kimseye ayak bağı olmaz.

Beşiktaş taraftarları için kulübün mukaddes bir durumu var. Taraftar kişilere takılmıyor. Futbola verdikleriniz ve aldıklarınız arasındaki sonuç asıl değerinizdir. Abdullah Avcı'nın futbola verdikleri ile aldıkları arasındaki ilişki güzel bir ilişki.