Vole'de yayınlanan programda geçmişte Beşiktaş ile ilgili dediklerine atıfta bulunan Önder Özen, Beşiktaş'ın önümüzdeki maçlarda göstereceği performansa dair beklentilerini paylaştı.
İşte Önder Özen'in ifadeleri:
Önder Özen: "Beşiktaş'ın şampiyon olduğu 2020-21 sezonunda Beşiktaş en zorlu dönemece girdiğinde benimle çok gırgır geçtiler. O zamanlar Beşiktaş 13. sıradaydı. Ben, 'Beşiktaş şampiyon olabilir, devreyi de lider bitirirse kimse şaşırmasın' dediğimde 'tinerci' dediler bana.
Ama ben Denizlispor maçında o işareti görmüştüm ve sezon sonunda da Beşiktaş şampiyon olmuştu.
O dönem peş peşe çok zor maçları vardı ve arka arkaya 3 puan alarak gitmişti. Şimdi yine öyle bir dönemece geldi takım.
Beşiktaş, önümüzdeki 3 maçta 7 puan alırsa önümüzdeki yıla çok daha umutla bakacak Beşiktaşlılar. Beşiktaş bu 3 maçta 7 puan alırsa Trabzonspor’u da geçebilir."