Beşiktaş'ın eski sportif direktörü ve spor yorumcusu Önder Özen, Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Abdullah Avcı'yı yorumladı. Irmak Kazuk youtube kanalına konuşan Önder Özen, Abdullah Avcı'ya inandığını söyleyen Özen, hocayla yaptığı görüşme hakkında bilgiler verdi.


İşte Önder Özen'in sözleri:


Abdullah Avcı çok çalışarak kazanacağına inanan bir teknik adam. Beşiktaş'ta da genetik olarak böyle bir yatkınlık var. O yüzden ikisini yan yana çok rahat getirebiliyorum. Bununla beraber yıldızlara dayalı değil de, oyuna, taktiğe, prensiplere, stratejiye, bağlılığa dayalı bir oyun oynatır. Beşiktaş'a bu anlamda da genetik yatkınlığı olabileceğini söyleyebilirim.


Görevine başlamadan bir kaç gün önce birlikte yemek yemiştik. Ben duygusunun baya yüksek olduğunu gördüm. Orada Beşiktaş için ne kadar uygun olduğunu bir kez daha görmüş oldum.


İLK DEĞİŞTİRECEĞİ ŞEY


Beşiktaş bir koreografi ile oynayacak. Başından sonuna kadar... Kaleciyle başlayacak oyuna. İlk değiştireceği şeyin bu olduğunu düşünüyorum.


TAKIMDAKİ EN ÖNEMLİ EKSİK


Abdullah Hoca arka tarafa bir oyuncu istiyor. Sol ayaklı bir stoper istediğini biliyorum. Ben de kendisiyle aynı fikirdeyim.


Haber kaynağı: duhuliye.com