18.07.2026 - 09:27

Takip Et:

Önder Özen, Mohamed Salah ile görüştü

Onur Tuğrul, Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen'in Mohamed Salah ile yaptığı görüşmenin ardından teknik ekibin dikkat çeken bir karar aldığını öne sürdü.

Spor yorumcusu Onur Tuğrul, Neo Spor programında Beşiktaş gündemine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tuğrul, Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen'in, dünyaca ünlü yıldız Mohamed Salah ile görüntülü görüşme gerçekleştirdiğini öne sürerken, Mısırlı futbolcunun olası transferi halinde hangi pozisyonda değerlendirileceğine dair de çarpıcı ifadeler kullandı.

Onur Tuğrul:

"Beşiktaş Futbol Direktörü Önder Özen, Mohamed Salah'la birebir görüntülü konuşma yaptı ve bu görüntülü konuşmada Beşiktaş'la ilgili düşüncelerini, Salah'ın kariyeriyle ilgili düşüncelerini konuştular.

Salah diyor ki, "Ben son dönemde, Liverpool'daki son dönemimde kendi değerimi gösteremedim çeşitli dış etkenler yüzünden ve Avrupa'da yeniden Mohamed Salah'ın kim olduğunu herkese göstermek istiyorum. Bunu da Avrupa'da bir kulüple birlikte yapmak istiyorum." Arabistan'dan da teklifler var.

Orta Doğu'dan teklifler var ama onlar görünür durumda değil. "Ben Avrupa'da görünür bir kulüpte yeniden Mohamed Salah'ın kim olduğunu göstermek istiyorum." diyor.

Hocayla son durumunu da konuşuyorlar. "Beslenmeme, uykuma çok dikkat ediyorum. Fiziğim yerinde. Planlarım şöyle; tatil planım, oradaki antrenman planım..."

Onların hepsini konuşuyorlar ve telefonu kapatıyorlar.

Sonra Ümraniye'de bir teknik toplantı yapıyor Önder Özen. Salah'la yaptığı konuşmadaki verileri ekibiyle paylaşıyor. Oradan bir sonuç çıkıyor.

Salah, Beşiktaş'ın yeni santrforu oluyor. Kanat değil artık.

Kanatta da göreceğiz maçına göre tabii ki. Salah çünkü kanat oyuncusu. 10 numarada da oynayabileceğini söylüyor Salah bu arada toplantıda. Ama Italiano'nun oyununda 10 numara yok.

4-3-3 oynayacağı için o pozisyon yok.

Diyorlar ki Salah hâlâ santrfor pozisyonunda rakibi sırtına alıp oynayabiliyor. Teknik toplantıda da bunun üzerinde duruluyor. Salah'ın dünya çapında bir bitirici olduğu ve ondan daha iyi bir bitirici bulma şanslarının olmadığı konuşuluyor.

Başkan da taraftarı kırmıyor ve takıma böyle bir yıldız kazandırmak istiyor. "Bu oyuncudan en iyi verimi nasıl alırız?" sorusuna cevap aranıyor.

Sonuç olarak Salah'ın kanatta değil, santrfor olarak kullanılması gerektiği görüşü ortaya çıkıyor. İmzalar atılırsa Mohamed Salah, Beşiktaş'ın yeni santrforu olacak."

duhuliye.com 

 

www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026

YORUMLAR (22)

noradrenalin
18.07.2026 - 10:20

Aveller masa başında yazılmış haber ciddiye alıp yorum yapmışsınız eline mikrofon alan spor yorumcusu olmuş...

Yanıtla Beğenme (0)
Kune Petro
18.07.2026 - 10:19

Salah transferini sadece teknik olarak değerlendirmeyin . Bu adamın dediği islam coğrafyasında kanun hükmünde ... Tek başına takipçi sayısı 3 büyüklerden daha fazla ... Basit bir tweet'ini 3-4 milyon kişi beğeniyor ... 50 M Euro verseniz Dünya'nın futbol kanallarında 3 saniye Besiktaş dedirtemezsiniz ... Şuan Arabistan'da hiç duyulmamış bir takıma gitse sizler bile Türkiye'den açıp bakarsınız bu takımda başka kimler varmış diye ... Premier Ligin bir sürü rekorunu egale etmiş , vücut olarakta hala çok diri Messi ve Ronaldo'dan sonra akla gelebilecek bir isime kim hayır der ki ... Salah hocanın sistemini değiştirmez rakibin sistemini değiştirir mecbur önlem alacaklar . Saniyelik boşlukta saplar . Salah'ı 2 sene oynat 20 M Euro'ya Arabistan'a yine satarsın ... Müslüman olmasa bu ülkeye de düşmez ayrıca ... Adamın Türkiye'yi seçme sebebi farklı .. İngiltere'de çok fazla dışlandı , hakettiği saygıyı göremedi . Avrupa'da kalıp değerini gösterme peşinde ... İnşAllah makul bir bedele olur bu transfer kulübümüz adına önemli bir gelişme ...

Yanıtla Beğenme (0)
1903
18.07.2026 - 10:17

Kanat için alınacaksa eywallah ama forvet olursa bir çuval incir berbat olur

Yanıtla Beğenme (0)
Platinum
18.07.2026 - 10:08

Yazilani okumuyorsunuz. ne demis, Kanatta da göreceğiz maçına göre tabii ki. Salah çünkü kanat oyuncusu. 10 numarada da oynayabileceğini söylüyor Salah bu arada toplantıda. Ama Italiano'nun oyununda 10 numara yok.

Yanıtla Beğenme (0)
Mesut Usta
18.07.2026 - 10:06

İsmine kariyerine diyecek sözüm yok Salah ‘bızim ligimizde santrofor oynayamaz bu transfer bu maliyete ne kadar doğru hocanın sistemi için de doğru değil öncelik oyun kurucu sol stoper pivot santrafor orta sahaya iyi bir oyun kurucu olmalıydı eksiği çok takımın biz show transfer peşindeyiz

Yanıtla Beğenme (1)
Gazı kaçmış gzz
18.07.2026 - 10:05

Sonra uzundurukan zeki biri bizim ligimizde "bunu ancak faulle durdurabilirsin" der durumdan görev çıkaran ligimiz oyuncuları adamın ağzına zçar. Ayağını eline verirler. Önder hoca görüntülü görüşmede sormuş mu? İtailşano bir yapılanma içinde önde hızlı pres yapabilecek, defansa yardım edebilecek misin? Diye. Salah a kim karşı olabilir. Liverpool taraftarını neredeyse müslüman yapmak üzereydi. Böyle bir başarıya ulaşmış müslüman futbolcu olması dahi bana yeter. Ama biz de darbeliyiz yıllardır. Tam italiano ve oyununa inandık ya Salah üstüne düşeni yapmazsa endişem var. Yoksa ne alacağı paraya ne de yaşına takılıyorum. Para olarak zarar etmeyiz yarattığı iş akışından dahi çıkar paramız da. İşte hevesle beklediğimiz Kartallar gibi saldıran takım olma ihtimaline ne olacağı derdim.

Yanıtla Beğenme (1)
ozannn
18.07.2026 - 10:14

@Gazı kaçmış gzz abi sen pres derken nasil bisey düsünüyorsun mac baslicak biz presmi yapacaz 90 dkk .. yani sadece preslemi bitecek mac biz gol veya atak yapmicakmiyiz top cevirmicekmiyiz . bi prese alisitiniz gitti ya.. varsin salah preste yapmasin yani

Beğenme (0)
Bozkir gartali
18.07.2026 - 10:02

Nubelle konuşun o da 8 numara oynasin. Umarim bu sacma sapan fantastik hikaye dogru degdir. Zaten Salah gibi Q7 gibi adamlari bir yere hapsedemezsin, oyunun akisina gore oynayacak futbol zekasina ve teknigine sahip adama, sen defansi sirtina al dersen hic bosuna masrafa girmeyin. Yok bee yalan haberdir

Yanıtla Beğenme (3)
KARTALPENÇESİ
18.07.2026 - 10:01

Salahı santrofor oynatacak futbol aklınıza tükürüyüm. Bu saçmalığı kim kurguladıysa aklına tüküreyim. Salah ve fatawu beraber alınsın, ceeny ve raşitsa gitsin. Ndidi gönderilsin kessie gelsin. Bir forvet ve joa felix gelsin. Sağlan stoper de alınmalı. İŞİ ŞANSA BIRAKMAYIN

Yanıtla Beğenme (2)
Rashicaçöp
18.07.2026 - 09:59

İdmanda ciddiyetsiz takılan Raşitsa hemen kovulmalı

Yanıtla Beğenme (0)
ENDİ
18.07.2026 - 09:56

Bu adam 40yaşına kadar oynar. 1+1+1 yapmak lazım aslında her sene durumunu gözlemleyip o şekilde en az 3 sene faydalanabilecek bir oyuncu. Türkiye de bu adamın en az 25 30 gole katkısı olur.

Yanıtla Beğenme (0)
Hakko
18.07.2026 - 09:56

O zaman fatawuyu da alın. Salah fatawuyu yeni Salah yapar. Fatawu salahtan öğrenir. Stilleri yakın. Fatawuyu akıl almaz paralara satarız.

Yanıtla Beğenme (0)
M.A.F
18.07.2026 - 09:53

Başkan geçen sene tam Önder Özen gelecekken taraftarın gazına gelip t direktörü kovup yerine Sergen'i getirdi. Önder Özen de kibarca Sergen varsa ben yokum dedi ve iş yattı. Sonuç, Beşiktaş bir sene daha kaybetti ve Sergen'nin tv de atıp tuttuklarının hepsi yalan olduğu ortaya çıktı. Sergen yine kaçtı... Bu sene ise Önder Hoca gelmiş harika transferler yapılmış Trossard'ın imzasında Salah diye bağırmak nedir lan nedir? birincisi ayıp değil mi Trossard'a ikincisi gözünüzde mi yok Dünya Kupasında adam döküldü eski Salah'tan eser yok! Bu bitik herifi kulübün en çok kazananı yapacaklar Trossaard'ın iki katı maaş verecekler neden çünkü başkanı tribünde futbolu bilmeyen kitleler yönetiyor. Salah kesinlikle alınmamalıdır.

Yanıtla Beğenme (6)
Kaanbjk
18.07.2026 - 09:48

Beşiktaş isterse Halland gelir kaleye geçer. Hadi hayırlısı

Yanıtla Beğenme (0)
Gökhan üner
18.07.2026 - 09:46

Yıllardır ihtiyaç duyduğumuz futbol aklı buydu işte. Salah gibi bir futbolcu eğer ihtimal dahilindeyse bunu kaçırma ahmaklık olur. Ama bir sürü kişi hemen performans düşüklüğü ve yaş konusuna takıp, Beşiktaş’ın daha pır pır bir kanata gitmesi gerekirdi diye eleştirmeye başladı. İşte tam da burda devreye futbol aklı girdi ve aynı Messi Ronaldo örneğindeki gibi forvette oynatma konusu gündeme geldi. Zaten en az bu kadar bütçe forvete ayrılacaktı. Ama gelenin Salah bitiriciliğinde olma imkanı pek yoktu. 10+4 kuralı için de ekstrası olmayacak böylelikle. Kanata da bi uçak gelirse tadından yenmez.

Yanıtla Beğenme (0)
Toprak
18.07.2026 - 09:45

Her türlü olur. Kanatta da olur bence. Bu sadece oyun içinde dönerek oynadığında sabtrfora pozisyonuna sarkar sağ kanat beline yer açar bunlr taktiksel detaylar ve hocanın işi. Sallahı Transfer etmek de yönetimşn işi. Bir an önce bu işi bitiriielim. Salah Salahtır bize çok büyük artı değer katacağı kesin.

Yanıtla Beğenme (1)
Eyes of Eagle
18.07.2026 - 09:42

Hadi len ordan santrafor oynayacakmış Salah a bu paraları verince santrafora para kalmafı ise bunu bilemem ama Salah bizim ligde santrafor oynayamaz bu transferde bu yılda çöp olur kaliteli santrafor şart oğlu şart.

Yanıtla Beğenme (17)
Blind eyes
18.07.2026 - 10:05

@Eyes of Eagle çöp olan senin yorumun salah her türlü 9 ve 10 numara da oynayabilir bizde

Beğenme (0)
Toprak
18.07.2026 - 10:00

@Eyes of Eagle Ne parası veriyorsun Salaha?? Saçma sapan konuşuyorsunuz, imza parası yok Bonservis yok, elindeki rasica be cernynin bürütleri yaklaşık zaten 10 milyon euro ve daha oynayamadığım Parası, El Musratisi kıvırı zıvır 20 milyondan fazla maaş yükün vr sırtında hiç oynamadığın oyunculara ödenen. Kalkıp başımıza muhasebeci kesildiği anlamadan bilmeden. Bu adam sadece forma satışlarınız maaşının2 katını çıkarır saçma sapan konuşmayın artık bir susun yeter

Beğenme (0)
Haso dayı
18.07.2026 - 09:42

Salah Riyad havaalanına ulaşmış. Dış basın yazdı. Serdal Adalı bir Suudi gazeteciye Salahla anlaşma yapılmadı diye açıklama yapmış.

Yanıtla Beğenme (4)
Kullanıcı Adı
18.07.2026 - 09:42

Tarihe bir not düşelim... İster bir devlet yönetin İster bir şirket yönetin İster bir kulüp yönetin... İşe adam alma sistemi yerine adama iş bulma sistemini uygulamaya başladığın gün sonunun da başlangıç günüdür.. Bu değişmez bir kuraldır. Sistemlerin en büyük düşmanı budur. Dişli o makinaya ait değilse diğer parcaları da kırar, makina çalışmaz durur... Dikkat!!!

Yanıtla Beğenme (6)
Burak
18.07.2026 - 09:41

Çok ilginç. Bütün rakip defans Salah'ın üzerinde olacak demektir bu. Kafa toplarını alamayacağız demektir. Ama yerden başka bir oyun oynayabiliriz elbette. Ancak bana göre çok riskli. Eğer bu haber gerçekse ve Salah santrafor olarak oynarsa; Dediğimiz şey oluyor. Yaptığımız plan bozuluyor. Göklerin planı başlıyor. Bir şekilde hissim de iyi. Hakkımızda hayırlısı.

Yanıtla Beğenme (2)
Kartal 1903
18.07.2026 - 09:40

Saçma yalan haber adam santrafor oynayamaz

Yanıtla Beğenme (4)
Everton
18.07.2026 - 10:02

@Kartal 1903 Liverpool izlemediğin o kadar belli ki saçma olan kendi yorumun

Beğenme (0)
Pascall
18.07.2026 - 09:38

Bu transferleri ganyancıma yapacaktın sonra oturup rezilliği izleyecektin ulan Adalı yatacak yerin yok taraftarın ne günahı vardı bir senedir ne çektirdin bize kıçı kırık reçber ile seyis kılıklı atçı koskoca kulübü oyuncak etti adam gibi hoca karakterli sportif direktör olunca işler tıkır tıkır yürüyor

Yanıtla Beğenme (0)
Kartal Kartal
18.07.2026 - 09:35

Son derece mantıklı bir yaklaşım. Gerekirse maç içinde Oh u santrfora çekip sağ Kanada atılabilir

Yanıtla Beğenme (0)