"Trabzonspor maçı enteresan bir maç olacak"

Konyaspor ve Trabzonspor karşılaşmalarını değerlendirerek sözlerine başlayan Bulut, "Trabzonspor maçı öncesi takımda dinlenecek birkaç oyuncu var ve lig karşılaşmasında forma giyemeyecekler. Ama Konyaspor maçını da inşallah kazanırız. İnşallah o karşılaşmada oynarım. Trabzonspor maçı enteresan bir maç olacak. Lig maçında da baya olaylar oldu. İyi oynayan kazanır inşallah" dedi.

"Bana gelirse güzel olur"

Beşiktaş iddialarına da değinen Bulut, "Bana teklif gelirse güzel olur. Ben Alanya'da gerçekten mutluyum, burada kalırsam benim için bir hayal kırıklığı olmaz. Kim büyük takımda oynamak istemez ki? Sergen Hoca Alanyaspor'da başarılı oldu ve kendisini takdir ettik. Beşiktaş'ta çok iyi futbol oynatıyor. Takımı aldığı andan beri takım çok iyi oynamaya başladı. Büyük takımlardan tek bizim evde bize baskı yapan tek takım Beşiktaş'tı" şeklinde konuştu.

"Büyük takımda başarılı olurum"

'Kulübün anlaşırsa büyük takımda başarılı olabileceğine inanıyor musun? sorusu üzerine Bulut, "İnanıyorum tabii ki, neden olmasın. Orada da kaliteli oyuncular ve kendini geliştirebilirsin. Futbolda böyle. İyi oyuncular olunca kendini geliştiriyorsun. Buraya geldiğim zaman 4-5 haftaya ihtiyacım vardı ama takım arkadaşlarım beni bu kaliteye doğru hazırladılar" diyerek sözlerini tamamladı.

4 gol 6 asist

26 yaşındaki oyuncunun Akdeniz ekibi ile olan sözleşmesi 2021 yılına kadar devam ediyor. Başarılı orta saha oyuncusu bu sezon forma giydiği 30 maçta 6 gol ve 4 asist kaydetti.

Kaynak: Ajansspor