24.08.2026 - 16:24

Takip Et:

“Operasyonel eyyam merkezi’ olarak açıklıyorum”

Spor yorumcusu Ali Ece, Türkiye’de sezon başında çıkış yakalayan takımların kısa süre içerisinde yaşadığı gelişmeler üzerinden dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Bir takımın sezon başında ivme yakalamasının ardından özellikle ikinci veya üçüncü haftalarda benzer durumlarla karşı karşıya kaldığını savunan Ece, bu tabloyu yıllardır “Operasyonel eyyam merkezi” olarak nitelendirdiğini söyledi.

Ali Ece, “Bakın 1 takım Türkiye’de ivme yakalıyor sezon başında. Nedense hep ikinci ya da üçüncü haftada ivme yakalayan takımın başına bu geliyor. Ben bunu yıllardır ‘Operasyonel eyyam merkezi’ olarak açıklıyorum” ifadelerini kullandı.

“Beşiktaş’tan hiç haz etmez zaten”

Geçmişten bir örnek veren Ali Ece, yayıncı kuruluşta görev yapan ve Beşiktaş’a karşı olumsuz yaklaşımı olduğunu söylediği bir yorumcunun sözlerini hatırlattı.

Ece, şu ifadeleri kullandı:

“Mesela zamanında yayıncı kuruluşta bir yorumcu vardı, hepiniz çok iyi biliyorsunuz ve tanıyorsunuz. Beşiktaş’tan hiç haz etmez zaten. Beşiktaş o dönem süper gidiyor, Lucescu ile şampiyon olmuş, sonra da 10 puan fark yapmış. O yorumcu ‘Ha böyle olursa yalnız bu ligin tadı kalmaz’ diyor.”

Ali Ece, söz konusu yaklaşımın yeni olmadığını belirterek, “Yani hep bu anlayış var, bu dediğim 22 sene önce falan oluyor” dedi.

Duhuliye.com  

www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026

YORUMLAR (6)

Hasırcı Veli
24.08.2026 - 16:45

Bunları doğurmamışlar, resmen sıçmışlar. Buram buram pislik kokuyorlar kanalizasyon atıkları :(

Yanıtla Beğenme (0)
Ser Kan
24.08.2026 - 16:42

Insallah persembe 4 tane yer eleniriz bu ülke icin puan falan toplamayin amk icerde vatan haini muamelesi görüyoruz ts toplasin puanlari gs toplasin hirsiz iktidarin torpillileri toplasin

Yanıtla Beğenme (1)
Yasin
24.08.2026 - 16:42

Kim o Erman mı?

Yanıtla Beğenme (0)
Çöpçü
24.08.2026 - 16:40

Hakem adil kararlar verdi. Çok büyütmeyin.

Yanıtla Beğenme (16)
cyper
24.08.2026 - 16:39

birkac hakem indirmeden bu isler degismez hepsi uzunun köpegi

Yanıtla Beğenme (0)
rezalet
24.08.2026 - 16:27

rakibi atmıyor , attığın golü saymıyor ; adamların her düşüşüne faul çalış senin penaltını vermiyor ve sen hala oyuna laf ediyorsan kusura bakma kardeşim senle aynı takımı desteklediğim için çok üzülüyorum.

Yanıtla Beğenme (0)