Feyenoord forması giyen Orkun Kökçü, dün Tivibu Spor'a yaptığı açıklamalarda Beşiktaş'la ilgili dikkat çeken ifadeler kullanmıştı.

21 yaşındaki futbolcu, "Beşiktaşlıyım. Küçüklükten beri taraftarı olduğum takımda oynamak isterim ancak ilerde ne olur bilemeyiz. Beşiktaş'ta oynamak yine de güzel bir his ve duygudur. Onu inşallah gelecekte yaşayabilirim" diye konuştu.

"AİLESİ BEŞİKTAŞ İÇİN FEDAKARLIKLAR YAPTI"

Orkun'un bu açıklamalarının ardından ise akıllara geçmişte yaşananlar geldi.

20 Haziran-7 Ağustos 2018 tarihleri arasında kısa bir süre altyapı direktörlüğü görevini yapan Serkan Reçber, ayrılığın ardından Orkun için konuşmuştu.

Reçber, "Orkun Kökçü'nün Beşiktaş formasını giymesini çok istedim. Benim canlı izlediğim Avrupa'daki en yetenekli Türk futbolcu. Beşiktaş forması giymesi için çok uğraştım. Niye gelmesi, nasıl gelmedi, günü geldiğinde o konuyla ilgili söyleyeceklerimiz olur. Alırsın Beşiktaş'a Orkun Kökçü'yü, 10 sene boyunca 10 numara aramazsın. Her sene 10 numara mı aranır? Her sene santrfor mu aranır? Orkun Kökçü'nün ailesi de Beşiktaş'ta oynaması için uğraştı, fedakarlıklar yapıldı ama transfer gerçekleşmedi... Orkun Kökçü'yü ya bu sene ya da gelecek sezon Avrupa'nın büyük takımlarında izleriz" demişti.

Orkun bu sezon Feyenoord'da 49 maçta süre alırken 9 gol ve 9 asiste imza attı.

 Duhuliye.com   / ÖZEL HABER