Zorlu bir deplasmanda oynadıklarını belirten Orkun Kökçü, hava şartlarının da mücadeleyi zorlaştırdığını ancak bunun bir bahane olmadığını söyledi.
Orkun Kökçü, "Zor bir deplasman olduğunu biliyorduk. Hava şartları biraz daha zor burada. Asla bahane değil. Aslında oyunu biz domine etmek demek istemem ama oyun bizdeydi, oyunu biz kuruyorduk. Ancak böylesi maçlarda daha önce 1-0'ı bulman lazım ki böyle bir durumla karşılaşma" ifadelerini kullandı.
Maçın hemen ardından detaylı bir değerlendirme yapmanın zor olduğunu belirten milli futbolcu, alınan mağlubiyet nedeniyle üzgün olduklarını dile getirdi.
Kökçü, "Maçtan hemen birkaç dakika sonra tam bir analiz yapamıyorum ama üzgünüz, özür diliyoruz" dedi.
"Avrupa maçına özgüvenli çıkmak istiyoruz"
Önlerinde önemli bir Avrupa karşılaşması bulunduğunu hatırlatan Orkun Kökçü, Beşiktaş'ın Avrupa Ligi'nde gruplara kalmak istediğini vurguladı.
Kaptan Kökçü, "Önümüzde Avrupa maçı var. Oraya özgüvenli çıkmak, gruplara kalmak istiyoruz. Sonra ligde de iyi devam etmek istiyoruz. Bu performans iyi değildi ama hatalardan ders çıkarıp daha da iyi olacağız" sözleriyle açıklamalarını tamamladı.
duhuliye.com
www.duhuliye.com
Sosyal medyada bizi takip etmeyi unutmayın!
twitter - instagram - youtube - tiktok - facebook
Duhuliye | Beşiktaş'ın Kalbi | © 2026