Portekiz ekibi Benfica, Beşiktaş'a transfer olan Orkun Kökçü'nün mali detaylarını duyurdu. Açıklamaya göre, milli futbolcunun sözleşmesinde 25 milyon euroluk zorunlu satın alma opsiyonu bulunuyor. Ayrıca, Benfica ile Beşiktaş arasında yapılan anlaşmada 5 milyon euro da bonus olacak.
Portekiz devi Benfica, Beşiktaş'a transfer olan 24 yaşındaki milli oyuncu Orkun Kökçü'nün mali detaylarını duyurdu.
MALİYETİ BELLİ OLDU
Portekiz ekibinden yapılan açıklamaya göre, Beşiktaş'a kiralık olarak imza atan milli futbolcunun sözleşmesinde 25 milyon euro'luk zorunlu satın alma opsiyonu bulunuyor. Benfica ile Beşiktaş arasında 24 yaşındaki futbolcu için yapılan anlaşmada 5 milyon euro da bonus yer alıyor.
BONSERVİS BEDELİYLE TARİHE GEÇECEK
Toplamda 30 milyon euro maliyet ile transfer edilen Orkun Kökçü böylece Beşiktaş tarihinin en pahalı transferi olacak.
GEÇTİĞİMİZ SEZON PERFORMANSI
Geçtiğimiz sezon Benfica formasıyla 55 resmi maça çıkan Orkun Kökçü, bu maçlarda 12 gol ve 11 asistlik performans sergiledi.
YORUMLAR (28)
Gsli conconlar sitemizde ne işiniz var olum gerçi normal siz hakemlerle kazandığınız şampiyonluğun keyfini sürün bu sene o hakemleri de üst üste koyup sizle beraber dikicez merak etmeyin şerefliler sizi
@Adalı aynen öyle, ben portekizdeyim Benfica stadının yanında yaşıyorum Orkun tamam iyi futbolcu ve hırslı lakin bu rakamları burada alan hiçbir futbolcu yok, Türkiye’de yöneticiler zengin olmak kara para aklamak niyetiyle şampiyonluk yakalasa elde edemeyecekleri rakamları tek bir futbolcuya verebiliyor halkın ensesine ise vergi diye biniliyor !
@Adalı satıpta para kazanırsın bu transferlerden renkli kardeş nasıl zorunuza gitti demi umarım siz renkliler batarsınız amin
Bundan 10 sene evvel avrupada her sene yarı finale oynayan takımdaki Cenk’i 25 milyona sattık diye sevinmiştik. Ne ozamandan daha zenginiz ne ozamandan daha başarılı. Biz nasıl 30 milyona transfer yapıyoruz?
Üç tane cöpe dünyaları verdik orkun bedava onların yanında hayırlı olsun kartalıma
Ordunun maliyetiyle uğraşanl renkliler siz kendi topçularınızon maliyetlerini bakın.cocconlar yaşadışı bahisle trasfer yaptığınız için şerefli bir çocuğun forma aşkıyla gelmesi zorunuza gitti biliyoruz.
@Haki size iyi vurmuşuz geçen yıl hala çıkmamış aklından.
@Tokat kartalı gs size baya bir takmış galiba halen hazımsızdınız
Sonuna kadar helal olsun. Hem kaliteli futbolcu hem de beşiktaş taraftarı. Tribünden biri. En az bizim kadar beşiktaşlı. Başka hiçbir örneği yok bunun.
Daha sol kanat sağ kanat 6 no stoper yedek bekler ve santrofor yani kısacası min 7 takviye daha şart oğlu saaart
@Sezai Şahin inter liverpool net 7m euro verdi. Benficada net 4m euro alıyordu. BEŞİKTAŞ 5m euro ya ikna etti. Avrupa 5 büyük ligden bir tane bile transfer teklifi almayan osimhen sarı gelinlerden bonuslar hariç 18-19 m euro ücret alacağı yerde orkun u bedavaya oynatıyoruz
bu oyuncuya gs 50 verse de oyuncu imza atmaz. liverpoolda ilk 11 kalibresindeki oyuncudan bahsediyoruz. herşey para değil, oyuncu ısrar etmese benfica hayatta bırakmazdı. anç ile 1 milyona alabilirdik şimdi 30 a aldık :D o ayrı
Başkan ve Orkun transferini eleştiren amkcocuklari gidin başka takım tutun sizi bulurum çıktgnz yere sokarm
Rashford ve lukakuylada imzalamalıyız şampiyonluk icin en iyi kadro kurulmalı
@Burası Beşiktaş sponsor olacaksan neden olmasın? Seni tutan mı var?
Kaç paraysa para. Bu ligde şampiyon olmak istiyorsan vereceksin. Millet neler neler veriyor öyle ucuza olmuyor senelerdir gördük. Daha fazla iyi oyuncu lazım.
Bence çok fazla bu kadar maliyetli olacaksa hiç trasfer etmeseydiniz kendi alt yapımızdan 18 lik çıkartıp daha az zarara girerdik
orkun kaç para alacak? alacağı yıllık ücrette Beşiktaşlılığını göstermiş mi?
cok gozukuyor dogru ama Sirf Musrati ve Mucinin maliyeti 25milyon ediyor. Hele Amartey, Ox, Onana, ?Bahtiyar fln dedin mi, neredeyse 0 katki aldigimiz 4 adamin maliyeti tine 25 miltonu geciyor. Cop doldurmak yerine 1-2 maliyetli transfer zarar getirmez. Ancak basari gelmezse o zaman isler baska.
6 numara alın şampiyon olalım be Josef gibi Atiba gibi ernst gibi
@Anıl Demir ege, Kartal Kayra var 6 numarada. 4- 1- 2- 1 -2 / 4 - 3 - 3 formatları muazzam iş yapar. Demir Ege orkun gedson orta sahası önlerinde rafa silva abraham ve skorer bir kanat forvet
Serdar Adalı cebinden ödesin seneye basıp giderse ne olacak...!!!o ne güzel dünya yap borcu git gelen yönetim ödesin...!!!
@Gum ekonomi bakanımısın?Aynı soruyu osimeni 75 m euroya almak isteyen gs ye sor
@Gum 30 milyon euro yu geldiği gün ödedi cebinden zaten ne konuşuyon. Taaa eski dönemden 10 milyon dolar civarı parasını da hala istemedi
Adalı hanhi konuda Arat'ı eleştirdiyse aynı yanlışı tekrar ediyor. 30 milyonluk orta saha Beşiktaş'ın neyine? Santrforda lükse kaçıp diğer bölgelerden tasarruf yapacaksın. Adalı'nın sonu Arat'tan farksız olur. Hele Abraham'a iyi bir alternatif almazsa Arat'ın kopyası olur.
Orkun transferine laf eden kansizlar gidin Renklileri tutun amklarim.
Saçma sapan adamlara milyonlar harcanıyordu en azından değecek adama para harcandı. Helal olsun. Amartey onana bahtiyar muçi lens gibi adamlara harcıcamıza beşiktaş için ağlayan çocuklara harcayalım
Türk futbolunun en pahalı transferi. İnşallah şampiyonluk geliyor
@Kartal66 şuan için öyle muhtemelen osimhen ile cincon rekoru geçer
Yanlış bir transfer. Bu paralar çok fazla. Kulübü batırdılar resmen
@Orkun Avrupadan teklif gelmeyen Osimhen e 75 milyon verilen yerde.......siz başka takıma gidin derim.
@Orkun ak cocugu, 40 yaşında immobileye 6 veriyoruz gönderirkende para veriyoruz. Bu çocuk 10 sene orta sahanı kapatır senin transfer aramassın oraya düşün 10 senede harcıyacağın parayı. Yalandan uefada, konferansda final yarı final yap en kötü aldığın paraya yarın satarsın.
tutmazsa yrraa yedik adalı cebinden ödesin artık
@ADAPA Haklisin aynen odesin. Son 4 yildaki çer cop oynamayan yaklasik 70 80( maas ve bonservis ile ) milyon maliyeti olan adamlari da bi zahmet oncekilerden bir tahsil et önce
@ADAPA yönetim büyük özveri ile çalışıyor destek zamanı, köstek değil....
Zamanında(2019) 1 milyon euroya alınmamıştı. Ama o zaman Türkiye Ligi nde oynasaydı bu kadar iyi bir futbolcu olmayabilirdi. Çok para, Beşiktaşlı olması ve Beşiktaş a gelmek istemezi bi nebze bu büyük parayı hafifletiyor. Umarım forma satışlari ve getireceği başarılarla maliyetini karşılar. Ama tek Orkunla olacak iş değil, daha çok eksik mevki var kalite anlamında.
Çüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü