İlhan Mansız ve Erman Özgür, Tivibuspor'da Beşiktaş-Fenerbahçe maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu.
İlhan Mansız: "Orkun Kökçü’nün yaptığı faulle kırmızı kart görmesi, Beşiktaş’ın kazanabileceği bir maçı rakibine hediye etmesi karşılaşmanın kırılma anıydı."
Erman Özgür: "Beşiktaş, üzerinde çalıştığı organizasyonlarla ilk 25 dakikada 2 gol bulmayı başardı. Orkun, maçı Beşiktaş’ın elinden alıp Fenerbahçe’ye adeta hediye etti. Aynı zamanda bizim de çok güzel bir derbi izleme şansımızı elimizden aldı."
duhuliye.com
HABER1903 farkını yaşamak için İNDİR..
YORUMLAR (19)
Orkun hata yapti, hepimiz kiziginiz ama Orkundan sonra nasil oynadigimizi da gördük. Sahip cikin su cocuga 30 milyon verdik. Asil sorun Orkun degil asil sorun tek oyuna atabilecegin yedegin Salih olmasi.
Orkun olmayınca takımın hali.. hoca profesyonel değil.
Tüm medya, beşiktaşlı eski oyuncular ve buradaki taraftar yine aynı oyunu oynuyor ve herkes yiyor... cidden yazıklar olsun size elinizde ki 30 milyonluk değeri sıfırlamak için renklilerin kuyruğuna düşüyorsunuz... sanchez beşiktaş maçında kırmızı gördü bir allahın kulu bizim eleştirileri yaptı mı? Rafa Jayden pozisyonunda çıkmayan kırmızı Orkun a çıkıyor oyuncuyu koruyacağınıza saldırıyorsunuz... siz böyle değerleri kötüleyip renkli oyununa düşerseniz daha çok Ekim Kasım havlusu atarız...
@Arsa1903 Sanchez Rafaya yetişmeye çalışırken hatala kirmizi gordu. Bizde de zamaninda ne kirmizilar gorenler oldu, Wellington, Larin hepsi FB maclarinda, tepki gösterilmedi. Ortada gerginlik yok, mac 2-0, tehlikeli bir pozisyonda degil… sacmalamasa, liderle. 2.yle, 3.yle puan farkı azalacak, takim yarisa girecek tekrar.. kendi dusuruyor değerini seyirci degil. Aksine, ozel ucaklar, 30bin kisi onunde imza, kaptanlik… istersen kulubu Orcun’un uzerine yapsinlar.. birde 12 macta 2 kirmizi gormezsin arkadas alakaiz pozisyonlarda..
Bu maç VAR daki ... Lere yazar. Hakem kırmızı vermek istemedi, bir önceki pozisyon da renkliye sarı vermedi. Maçı bozmak istemedi. Ama VAR daki ...ler bunu uygun görmedi, fırsatı bulunca çağırdı, kırmızıya zorladılar. Hakemde kişilik koyamadı dediklerini yaptı. Şirket çalışıyor. Eğer VAR dakiler samimi olsaydı salihe kırmızı ve penaltı için çağıriirdılar ama çağırmaya gerek duymadılar. Eğer çağırsalardı ozaman VARdakiler aklanırdı. Renklinin 5 numarası İsmail denen zibidi net sarı Kartlik, tribüne hareket çekiyor sürekli, hakem bir kere bile ne uyardı ne de oralı oldu. Orkun günah keçisi oldu. Takımın kişiliği yok. Şu tarafgirliği görüp oyuncuların renklilerin icinden geçmesi gerekiyordu sergende bunu istedi ama takımın arkanda değil Sergen tek başınasın mesajı net ortaya çıktı.
@Kaide yaf geveleyip durma. pozisyon kırmızı oğlu kırmızı. ayağını hafif bükme zahmetine bile girmemiş malak herif.
Orkun fişi çekti de ndidi denilen aptal o topa nasıl müdahale ediyor çok amatörce hiç yakışmıyor sanki bir el bu sene de feneri şampiyon yapacak gibi geliyor
Olsun çıkıp taraftardan özür diler herşey düzelir ne olacak ki hep böyle yapmıyorlar mı
Yaziklar olsun bu Orkuna. Bir şey olmaz bundan gonderin gitsin. Musrati gibi düşer de düşer. Kaleciyi zorlayan bir şutu da mı olmaz bir adamın şu vakte kadar
Orkun Kökcü yarin bir özür mesaji yayınlae utanmadan, biz neden aldık bu oyuncuyu neden 25 milyon € ödedik buna birde üstüne yillik 5 milyon € maaş yetmez gibi daha üstüne kaptanligi ve 10 numarayi ver, onun bize verdigi koca sıfır, yararı hiç yok, zararı çok fazla bize
Orkun’u suçlayıp Sergeni aklamayın Sergen istifa
Beşiktaş başkanında, teknik direktöründe, futbolcularında futbol aklı diye bir şey yok. Hiç bir takım sahasında sorumsuzca davranıp 2-0 dan maç vermez. Ama maalesef Beşiktaşta futbol aklı yok işte yok yok yok. Bir yabancı takımı 2-0 ilk macta yenmiştik 2.maçta son 3 dakikada 3 gol yiyip elenmiştik. Kaptan Sanlı her golde acele koşarak topu santraya götürmüstü. Bu macta da Orkun'un ceza sahası dişında gereksiz yere yaptığı bu hatayı kast ettim futbol aklı derken.
Orkun'u başından beri özel bir yere koyduk! Böyle de olmaz ki!
Olsun o bir dünya yıldızı onu fenerin gs nin elinden aldık dünyanın en iyisi o... Rafa da öyle rafa efsane onun gibisi gelmedi taliscadan sosadan iyi 10 yıllık sözleşme uzatalım. Emirhan gladyatör.. Osimhene kafa tuttu helal olsun ne adam be sırf Osimhene kafa tuttu diye 20 yıl sözleşmesini uzatalım. Bugünkü mağlubiyetin tek suçlusu kaleci mert'tir nokta
BU SAATTEN SONRA NE KADAR ÇOK KONUŞSAK FARK ETMEZ OLAN OLDU. GEÇMİŞ OLSUN. ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKACAĞIZ
Bir kişiye yıkmak doğru değil . Herkes kırmızı görüyor 2 ay önce yere göğe sığdıramadığınız adamı bir kartla bitirmeyin . Ki ben 30 milyon verilmesini eleştirdiğimde buradaki arkadaşlar voleybol izle diyordu . Gerçeklerle yüzleşelim bugün taraftar berbattı . Büyük Beşiktaş taraftarı görevini yapsa değil 1 kişi 3 kişide eksik kalsak bu maç 2-0 dan dönmezdi . Taraftar tiyatro seyircisi gibi olmuş !
Bu arada dün trabzonsporun muci yerine sol kanata baska bi adami olsaydi trabzon en az iki gol atardi.
Yönetim olarak Orkun'a biraz torpil geçildi. Özel karşılandı. Kısa sürede kaptan yapıldı. Sezon içinde iki kırmızı kart gördü. Olmaz bu kadar!